Un lider PMP o cere pe Udrea la prezidentiale

Joi, 14 August 2014, ora 19:51
3091 citiri
Un lider PMP o cere pe Udrea la prezidentiale

Presedintele organizatiei Mehedinti a Partidului Miscarea Populara, Eugen Golea, a decis sa propuna candidatura presedintelui partidului, Elena Udrea, pentru alegerile prezidentiale, in locul lui Cristian Diaconescu.

Liderul PMP Mehedinti sustine ca, atunci cand se strangeau semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, multi oameni au spus ca vor sa o voteze pe Udrea, pentru ca actualul candidat nu este cunoscut, relateaza agentia Agerpres, citata de Pesurse.ro.

"Din aceasta cauza, procesul de strangere a semnaturilor este dificil. Am strans aproape o mie de semnaturi, dar este insuficient pentru a-i asigura ascensiunea la Cotroceni. Cei care il cunosc pe domnul Diaconescu ii reproseaza ca nu ia atitudine publica fata de unele chestiuni politice actuale", a spus presedintele PMP Mehedinti.

Revolta in PMP: Se cere mazilirea lui Cristian Diaconescu. "Romania e pregatita sa voteze o femeie"

Nu in ultimul rand, acesta a afirmat ca membrii Comitetului Executiv Judetean al PMP o sustin pe Elena Udrea la presedintie, acest lucru urmand sa fie transmis si Colegiului National al partidului, ce va fi organizat marti, la Palatul Parlamentului.

Elena Udrea ar putea candida la presedintie "din datorie"

Afirmatiile liderului PMP Mehedinti vin dupa ce, miercuri, candidatura lui Cristian Diaconescu a fost contestata de colegii de partid. Potrivit presedintelui Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, fostul consilier prezidential are probleme in strangerea de semnaturi, pana in prezent reusind sa adune doar 7.000, desi sunt necesare 200.000 pentru inscriere in cursa prezidentiala, iar tinta partidului este chiar mai mare - 300.000.

In acest context, Elena Udrea a lasata sa se inteleaga ca ar putea candida la presedintie, insa nu a facut o precizare clara in acest sens.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Udrea candidat prezidentiale PMP, #PMP Udrea prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014