Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea: Vom avea dezvaluiri la televiziunea lui Ghita. Astept sa conduca tara un general SRI (Video)

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 10:35
8228 citiri
Udrea: Vom avea dezvaluiri la televiziunea lui Ghita. Astept sa conduca tara un general SRI (Video)
Foto: B1 TV

Elena Udrea nu crede ca a fost interceptata in baza unui mandat de siguranta nationala in campania prezidentiala, asa cum a sustinut Sebastian Ghita, dar anticipeaza ca vara aceasta vor aparea "dezvaluiri" la televiziunea deputatului ex-PSD.

"Probabil ca in vara aceasta vom avea un spectacol real cu dezvaluri la televiziunea domnului Ghita (Romania TV - n.red.) ", a declarat Elena Udrea, vineri, in fata jurnalistilor care o asteptau la iesirea de la Sectia 2 de Politie din Capitala, unde a bifat vizita impusa in cadrul controlului judiciar.

Intrebata daca este de aceeasi parere cu Sebastian Ghita in legatura cu interceptarile facute de SRI in timpul campaniei prezidentiale, Elena Udrea a negat. "Nu, nu cred ca am avut mandat de interceptare in timpul campaniei prezidentiale. Daca as fi fost interceptata, ar fi fost fara mandat", a raspuns fostul candidat la presedintie, precizand ca, in cazul in care ar fi fost interceptata, informatia ar fi aparut in dosarul in care a fost arestata preventiv.

Ghita, atac la procurori si ofiteri: Folosesc interceptarile si intervin politic - vrea sa afle cati politicieni sunt ascultati

In ceea ce priveste nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, Elena Udrea a comentat spunand ca aceasta a fost anterior si propunerea presedintelui Traian Basescu. "E o propunere politica, asa a considerat actuala putere", a adaugat Elena Udrea, mentionandu-l pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul interimar Gabriel Oprea.

Cum ar putea reveni Ungureanu la sefia SIE - calculele parlamentare ale PNL si PSD

Elena Udrea a afirmat ca, "acum, PSD trebuie sa dea un test, sa arate ca mai e partidul care guverneaza Romania si mai e principalul partid", dar a reamintit ca Victor Ponta este "fugit in Turcia", in timp ce membrii PSD sunt debusolati.

Intrebata de jurnalisti in legatura cu afirmatia lui Gabriel Oprea ca va conduce in stil militaresc Guvernul pe perioada interimatului, Elena Udrea a comentat ironic: "Sa conduca Guvernul un general SRI ca sa fie treaba buna, sa avem un sistem cu totul militarizat, sa fie tara multumita".

"Astept momentul in care tara va fi condusa de generali de securitate", a adaugat aceasta. Intrebata daca are un nume in minte, Udrea a raspuns: "Oh, da, sigur!", fara a da detalii.

Surse din presa vehiculeaza numele lui George Maior, fost director al SRI, pentru preluarea sefiei Guvernului in cazul in care Victor Ponta nu va mai fi premier.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Udrea Ghita interceptari campanie prezidentiala, #Udrea Ungureanu director SIE, #Udrea premier general SRI , #DNA