Udrea: USL se va rupe, Antonescu se va reorienta catre electoratul de dreapta

Miercuri, 04 August 2021, ora 18:581651 citiri
Udrea: USL se va rupe, Antonescu se va reorienta catre electoratul de dreapta

Deputatul PDL Elena Udrea este de parere ca USL se va rupe, iar presedintele PNL Crin Antonescu se va orienta catre electoratul de dreapta. In plus, fostul ministru al Turismului considera ca dreapta nu are un candidat care sa rupa gura targului de unul singur.

"Referindu-ma la Crin Antonescu, este clar ca USL se va rupe si ca Antonescu va incerca sa capaciteze electoratul de dreapta. Antonescu va incerca sa se pozitioneze ca lider al dreptei. Dar daca mergi impotriva lui Basescu ca si candidat al dreptei, atunci nu ai logica politica", a spus Elena Udrea, luni, la Romania Tv.

Deputatul democrat-liberal considera ca fostul premier Emil Boc, pe care presedintele Traian Basescu l-a catalogat drept un posibil candidat al dreptei la prezidentiale, are si avantajul de a fi castigat Primaria municipiului Cluj-Napoca.

Elena Udrea si MRU, favoriti in cursa pentru candidatul dreptei la prezidentiale - Sondaj

Totodata, fostul ministru al Turismului este de parere ca partidele politice de pe partea dreapta a scenei politice nu au un candidat puternic la alegerile prezidentiale, care sa castige de unul singur. De asemenea, ea exclude scenariul din anul 2004, cand Traian Basescu si-a anuntat candidatura cu putin timp inainte.

"E mult mai putin important acum cine va fi candidatul dreptei. Important e ce vehicul politic ii punem in spate. Repet, avem nevoie de un vehicul puternic de centru-dreapta, intrucat nu avem un candidat care va rupe gura targului de unul singur. Nu se va repeta scenariul unei victorii cum a avut Basescu, venind cu o luna inainte si sa castige alegerile", a mai spus Elena Udrea.