Udrea, surprinsa ca Basescu o vrea presedinte: Nu face niciodata cadouri

Duminica, 01 August 2021, ora 10:101944 citiri
Udrea, surprinsa ca Basescu o vrea presedinte: Nu face niciodata cadouri
Foto: Arhiva

Deputatul Elena Udrea a declarat ca o onoreaza afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia ar vota-o la alegerile prezidentiale, pentru ca seful statului "nu face niciodata cadouri".

Rugata sa comenteze declaratia lui Traian Basescu, facuta in timp ce aceasta sustinea o conferinta de presa la PMP, primul raspuns al ei a fost: "Avea un tricou cu Elena Udrea?", potrivit Mediafax.

"Ma onoreaza declaratia domnului presedinte, pentru ca presedintele nu face niciodata cadouri. Indiferent de loialitati, indiferent de faptul ca foarte multi oameni au crescut politic si s-au format politic in echipa lui Traian Basescu, niciodata nu face cadouri cuiva, nici chiar din apropierea lui. Daca presedintele Romaniei va sustine un candidat, atunci cu siguranta va fi candidatul cel mai bun", a continuat Udrea.

Udrea marturiseste ca nu a fost intotdeauna sustinuta de Basescu

Deputatul a precizat ca, de-a lungul timpului, va dezvalui mai multe situatii in care nu a fost sustinut de seful statului, pentru ca Traian Basescu nu a considerat la momentul respectov ca este "omul potrivit la locul potrivit", cu toate ca se considera una dintre cele mai loiale persoane cu care a lucrat presedintele.

"Deci, daca presedintele Romaniei va sustine pe cineva, pe mine sau pe altcineva, la presedintia Romaniei, atunci cu siguranta ca va alege omul in care crede cu adevarat. Oricum, m-ati luat prin surprindere cu declaratia aceasta a presedintelui", a mentionat Udrea, adaugand ca asteapta ca si premierul Victor Ponta sa spuna ca o voteaza in cursa pentru Cotroceni.

Basescu ar vota cu Udrea la prezidentiale. De ce e Ponta "floricica patriei"

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la "Gandul Live", ca in mod categoric ar vota-o pe Elena Udrea la prezidentiale, ea fiind singura care l-ar desemna pe el premier.

"Calitati morale stiu sigur ca are, e un om cinstit. Nu stiu sa fi furat, sa fi luat bani", a spus Basescu despre Udrea. Intrebat daca ar pune votul in urna pentru Elena Udrea la prezidentiale, presedintele a raspuns: "Categoric da, daca ar candida. As pune votul meu in urna pentru Elena Udrea".

La intrebarea daca i-ar placea sa fie premier, Traian Basescu a afirmat ca nimeni nu l-ar desemna prim-ministru al Romaniei, in afara de Elena Udrea.

"Exista aceasta tentatie, dar nu ma va desemna nimeni, pentru ca nimeni nu vrea un premier care stie multe. Daca discutam despre ipoteze, cred ca m-ar numi Elena Udrea premier", a spus seful statului.