Udrea: Singurul lucru pe care il stie USL e sa inventeze taxe

Sambata, 16 Martie 2013, ora 18:331756 citiri
Udrea: Singurul lucru pe care il stie USL e sa inventeze taxe

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a atacat actuala Putere, spunand ca, pentru a doua luna consecutiv, tara noastra a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei.

Potrivit Evenimentul Zilei, Udrea a mai adaugat ca guvernul Ponta nu stie decat sa mai inventeze cate o taxa.

"Pentru a doua luna consecutiv, Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din intreaga Uniune Europeana. Va reamintesc faptul ca guvernarea Boc, atat de criticata de actuala Putere a avut performanta de a inregistra, in decembrie 2011, cea mai mica rata a inflatiei din ultimii 20 de ani: 3, 14%.

De asemenea, in 2011, ne aflam pe primul loc in UE la capitolul investitii si acum am cazut pe ultimele locuri. Singurul lucru pe care guvernarea USL il stie este acela de a genera inca o taxa sau vreun impozit pentru a adice mai multi bani la bugetul de stat.

Administratiile locale au fost practic obligate sa creasca taxele cu 16%. USL a mintit cu nerusinare romanii in ultimii ani si in curand oamenii vor intelege impostura si incompetenta USL" , a declarat Elena Udrea.

Si primarul Clujului, Emil Boc, aflat alaturi de Elena Udrea la prezentarea motiunii de la Botosani a declarat ca guvernul Ponta a acceptat cu prea multa usurinta majorarea pretului la gaze si energie electrica.

Majorarea pretului la gaze si energie electrica este dovada incapacitatii Guvernului de a negocia cu FMI. Guvernarea USL a cedat cu usurinta la acest capitol. Pentru ca stiu cat de dure au fost negocierile de fiecare data cu privire la pretul utilitatilor si la gaze si stiu ca acestea ard buzunarul fiecarui cetatean.

Cat am fost la Guvern, la fiecare negociere cu FMI am aparat interesele oamenilor sa nu creasca pretul la gaze si energie electrica", a spus Emil Boc.