Udrea si-ar dori sa candideze la Cotroceni si crede ca romanii ar vota o femeie UPDATE

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 22:07
5330 citiri
Udrea si-ar dori sa candideze la Cotroceni si crede ca romanii ar vota o femeie UPDATE
Foto: Facebook/Elena Udrea

Desi Cristian Diaconescu a fost anuntat drept candidatul PMP la Cotroceni, liderului partidului, Elena Udrea, i-ar placea sa intre in cursa pentru Presedintia Romaniei.

Udrea a declarat intr-un interviu acordat TVR ca romanii sunt pregatiti sa aleaga o femeie drept presedinte.

Reamintim ca, in luna mai, presedintele Traian Basescu spunea ca ar vota cu Elena Udrea daca aceasta ar candida pentru prima functie in stat.

"Nu am grija aceasta ca poporul nu ar vota o femeie. Poporul a votat femei si ar mai vota, sunt convinsa, daca ar avea incredere ca femeia respectiva este ceea ce are nevoie tara. (...) Sunt convinsa ca Traian Basescu ar sustine cel mai bun candidat", a declarat Elena Udrea.

"Mi-as dori sa fiu cel mai bun reprezenant al Opozitiei, politicianul sustinut de Traian Basescu, care sa se bata cu Victor Ponta. Dar presedintele, cu siguranta, va fi extrem de obiectiv cand va decide pe cine va sustine", a subliniat liderul PMP.

La inceputul acestei saptamani, Elena Udrea spunea despre Cristian Diaconescu, candidatul oficial al PMP la alegerile prezidentiale, ca nu este "candidatul-iepure" al nimanui si ca are sanse sa intre in turul al doilea.

Udrea: Cristi Diaconescu nu e candidat-iepure

"Am dat un vot domnului Cristian Diaconescu si l-am asigurat ca are sprijinul intregului partid. Nu doar ca mizam pe un scor foarte bun in primul tur al alegerilor prezidentiale, ci credem ca exista sanse foarte mari sa intre in turul doi si, cu sprijinul celorlalte partide de centru-dreapta, sa-l invinga pe candidatul PSD.

Ne-a asigurat ca nu este candidatul iepure al nimanui, ci un candidat care se lupta cu toate resursele pe care le are, stim cat este de greu cu candidatul stangii si am convingerea ca are sanse sa intre in turul doi. Am vazut cu totii cata suparare a generat faptul ca PMP si-a desemnat candidatul la alegerile prezidentiale", a declarat Elena Udrea.

UPDATE: Duminica seara, Elena Udrea a scris pe Facebook ca emisiunea de la TVR 1, pe care a realizat-o cu Mircea Dinescu, a fost inregistrata inainte cu trei saptamani de alegerile europarlamentare. "Asa ca orice declaratie a mea este bine sa o puneti in contextul acelor zile", mentioneaza sefa PMP.

B.B.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Udrea candidat Cotroceni, #Udrea candidat PMP prezidentiale , #Partidul Miscarea Populara