Udrea, reactie dupa declaratia lui Basescu: USL se va reface cu Ponta sau Iohannis la Cotroceni

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 19:20
4378 citiri
Udrea, reactie dupa declaratia lui Basescu: USL se va reface cu Ponta sau Iohannis la Cotroceni

Presedintele PMP si candidat la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, spune ca liderul PSD si cel al PNL, Victor Ponta si Klaus Iohannis, nu se ataca in campania electorala si se declara convinsa ca USL se va reface cu unul dintre cei doi la Cotroceni.

"In discursurile celor doi, nu se ataca unul cu altul, este incredibil. Iesirea domnului presedinte este de mare interes pentru electorat", a declarat Elena Udrea, luni seara, la Realitatea TV, dupa ce presedintele Traian Basescu afirmase, cu cateva minute inainte, de la Palatul Cotroceni, ca nu il va sustine pe niciunul dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis la prezidentiale.

Basescu: Ponta si "Sfantul Iohannis", mincinosi si corupti. Romanii vor regreta

Presedintele PMP a vorbit despre refacerea USL, daca Victor Ponta sau Klaus Iohannis ar castiga alegerile prezidentiale.

"USL traieste si va fi resuscitata aceasta uniune. Dl Petrache, numarul 2 in PNL, a anuntat clar ca nici vorba de schimbarea Guvernului si ca dl Iohannis va guverna cu Victor Ponta premier.

Daca dl Iohannis sau dl Ponta ajunge la Cotroceni, o sa vedem USL conducand din nou Romania. Vreau ca romanii sa vada ca nu e nicio diferenta. Romanii sa vada ca, fie Ponta, fie Iohannis, este acelasi lucru. Cu un USL refacut si cu un presedintele USL la Cotroceni, nu vad o solutie pentru dreapta din Romania", a mai spus Elena Udrea.

De asemenea, aceasta s-a declarat onorata de sustinerea pe care presedintele Traian Basescu i-a aratat-o din nou.

Ea a adaugat ca in campanie nu se vorbeste deloc, in strategiile PSD si ACL, despre programul celor doi candidati la prezidentiale.

"Se arunca tot felul de teme, printre care cea de a manipula electoratul ca Traian Basescu va sustine ba pe Ponta, ba pe Iohannis. Pentru a masca lipsa de idei, de solutii a candidatilor. Nu avem o dezbatere reala, avem doar un parteneriat vizibil intre dl Iohannis si dl Ponta, care se vede in modul cum se face afisajul", a mai spus Elena Udrea, subliniind ca, in ce priveste spatiile de afisaj, "toata tara este impartita intre Moisescu de la PDL si Ghita de la PSD".

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, luni seara, de la Palatul Cotroceni, in care a subliniat ca nu il sprijina nici pe Victor Ponta, nici pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Seful statului a afirmat ca amandoi candidatii la prezidentiale sunt "mincinosi si corupti" si romanii vor regreta in cateva luni, daca vreunul dintre ei ajunge la Cotroceni. In schimb, presedintele a reiterat ca Elena Udrea este candidatul care se bucura de toata sustinerea sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea refacere USL, #Udrea Basescu prezidentiale, #Udrea Ponta Iohannis prezidentiale, #Basescu Ponta Iohannis prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014