Udrea: Ponta este captiv baronilor locali ai PSD, a compromis ideea de tanar in politica

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 22:41
3811 citiri
Udrea: Ponta este captiv baronilor locali ai PSD, a compromis ideea de tanar in politica

Liderul PMP, Elena Udrea, a afirmat sambata, la Scoala de vara a partidului organizata in statiunea Mamaia, ca premierul Victor Ponta este captiv baronilor locali ai PSD si ca a compromis ideea de tanar in politica.

Basescu ii indeamna pe tinerii PMP sa stea cu chirie si sa protesteze zilnic la Guvern

"Domnul Victor Ponta ar trebui sa se considere un reprezentant al tinerei generatii de politicieni. Eu va spun ca este din categoria 'nu faceti ca el'. A compromis ideea de tanar in politica. S-a asteptat de la generatia domnului Ponta, de la Victor Ponta, o reforma in primul rand in interiorul partidului.

Victor Ponta este astazi captiv baronilor lui locali. Daca Mazare de la Constanta se supara pe Victor Ponta, Ponta nu mai intra in republica Mazare. Daca Oprisan de la Vrancea nu primeste suportul nu primeste banii pe care ii cere de la Bucuresti sau sprijinul legat de Justitie pe care baronii locali il doresc, atunci domnul Victor Ponta va pierde voturile din Vrancea. La fel este peste tot unde exista celebrii baroni locali ai PSD, care sunt cei care il manevreaza pe Victor Ponta. Victor Ponta nu este independent in propriul partid, este captivul acestora, se bazeaza exclusiv pe voturile pe care acestia i le pot aduce si ca urmare joaca asa cum acestia ii cer", a sustinut Elena Udrea.

Potrivit acesteia, Ponta a compromis ideea de tanar in politica pentru ca nu a facut nimic pentru a veni in sprijinul tinerilor.

Ponta ii da replica lui Basescu: Nu stie sa munceasca si atunci face galagie

"A compromis ideea de tineri in politica si pentru ca nu a venit cu nimic, (...) nu a gasit nicio idee in sprijinul tinerilor. Mai mult decat atat, educatia, un domeniu atat de important pentru formarea generatiilor de tineri, este facuta praf de Victor Ponta, in ideea probabil de a compromite cu totul notiunea de doctorat si de a face ca totul sa fie o apa si un pamant, pornind de la doctoratul sau plagiat. O masura cu care a socat lumea academica este aceea a doctoratului la fara frecventa.

(...) Domnul Ponta are o problema si cu cei care merg in clasa intai, si care de luni se vor duce la scoala si nu vor aveam manuale dupa care sa invete. Este prima data in istoria post-decembrista cand cei mici care merg la scoala pe 15 septembrie nu vor avea manuale de pe care sa invete. (...) Nu conteaza scoala, nu conteaza tinerii, conteaza doar categoriile sociale care pot vota daca mai primesc, asa cum dadea Ceausescu, in decembrie 1989, 10 lei la ajutorul social, 10 lei la pensie sau asa cum a promis doamna ministru al muncii 5% de la inceputul anului viitor pentru pensionari", a afirmat liderul PMP.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Elena Udrea atac Victor Ponta, #Victor Ponta baroni locali , #Partidul Miscarea Populara