Udrea o asteapta pe EBa in partid, pentru europarlamentare: De ce n-ar fi si Elena Basescu in PMP?

Sambata, 22 Martie 2014, ora 12:30 2620 citiri
Foto: Arhiva

Deputatul Elena Udrea a lasat sa se inteleaga ca o asteapta pe Elena Basescu sa candideze la europarlamentare din partea Partidului Miscarea Populara, chiar daca fiica presedintelui a strans deja numarul necesar de semnaturi pentru a candida ca independent.

"Am decis sa depunem listele (pentru europarlamentare - n.red.) luni, vom avea ultima etapa a definitivarii listelor, conform statului. Luni vom depune listele la BEC.

Elena Basescu, din cate stim, are deja semnaturile necesare pentru a candida independent, inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe listele PMP", a declarat Elena Udrea, sambata.

Paleologu, despre listele PMP la europarlamentare: Am fost votat pe locul doi

Aceasta a explicat ca o candidatura la europarlametare din postura de independent a fiicei cele mici a presedintelui Traian Basescu "ar lua si din voturile PMP", adaugand ca reprezentantii partidului isi doresc "un scor cu doua cifre" la europarlamentare.

"Orice procent luat din procentul PMP este important pentru noi. PMP are in incredere un scor de doua cifre. Nu vrem sa pierdem niciun vot. Este decizia ei ce va face, dar noi am discutat cu Elena si am spus ce am vrea", a precizat fostul ministru al Turismului.

Care sunt numele inscrise pe lista PMP pentru europarlamentare

"Toti cei care sustinem proiectele lui Traian Basescu, continuarea proiectelor acestuia, toti cei care suntem cu Traian Basescu sunt oameni de la Miscarea Populara, de ce n-ar fi si Elena Basescu? (...) Europarlamentarii in functie, daca vor sa candideze, sunt primii pe lista. Daca Elena Basescu va veni in PMP, ea va fi probabil alaturi de Cristian Preda", a mai spus Elena Udrea.

Cristian Preda: EBa a strans 100.000 de semnaturi, o chem pe lista PMP

Europarlamentarul Cristian Preda a anuntat ca Elena Basescu a strans deja cele 100.000 de semnaturi necesare pentru a candida independent la alegerile europarlamentare, insa i-a transmis ca ar fi mai bine sa candideze pe listele Partidului Miscarea Populara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News