Udrea nu se teme de izolarea PMP: N-am nicio apasare, nu sunt deloc ingrijorata

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 23:36
4290 citiri
Udrea nu se teme de izolarea PMP: N-am nicio apasare, nu sunt deloc ingrijorata
Foto: Facebook/Elena Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, a declarat miercuri, la Timisoara, ca nu-si face griji pentru faptul ca formatiunea pe care o conduce este tot mai izolata pe scena politica romaneasca, considerand ca este esential ceea ce iti propui sa faci in politica.

"Ma si uit cum ne izoleaza (celelalte partide politice - n.red.). Cred ca si PSD ne va izola in curand. N-am nicio apasare, pentru ca depinde ce vrei sa faci in politica, cu cine vrei sa te asociezi. Daca o sa-mi spuneti ca o sa ne izoleze si Dan Diaconescu, iarasi o sa spun ca nu sunt deloc ingrijorata", a declarat Elena Udrea, raspunzand unei intrebari din partea jurnalistilor.

Ea a explicat ca PMP a pornit ca un proiect politic diferit, care sa nu aiba nicio legatura cu "compromisurile facute de celelalte partide politice in ultimii 25 de ani". Elena Udrea a declarat ca, personal, se considera "omul politic nou", care in ultimii zece ani nu a facut politica "dupa reteta partidelor".

Udrea lamureste declaratiile lui Baconschi: Daca am fi avut bani, intra si el in PE

"Mi-as dori foarte mult sa nu ma dezic de lucrurile pe care le-am sustinut pana acum (...) sau sa fiu alaturi de cei care le-au calcat in picioare acum doi ani", a explicat Elena Udrea.

Sefa PMP a mai afirmat ca se implica foarte mult in consolidarea partidului si a celui mai important obiectiv in orizontul urmatoarelor patru luni, cand vor avea loc alegerile pentru Presedintie.

"Partidul are nevoie sa-si vada liderii, sa primeasca energie de la liderii de la centru. Eu am tacut vreo doua saptamani si disparuse PMP. Sincer, as pleca si eu in concediu. Dupa zece ani de politica greu facuta - la mine nimic nu a fost usor (...), sunt tinta tuturor atacurilor, si de pe Stanga si de la fostii colegi", a spus Elena Udrea.

"Daca m-as face bruneta, ati zice ca sunt altcineva?"

In ceea ce priveste o eventuala runda de negocieri cu PDL si PNL in proiectul de unificare a Dreptei, Elena Udrea spune ca sunt, de fapt, aceiasi oameni politici care vor doar sa para altfel.

"Daca eu, de maine, m-as face bruneta, ati zice ca sunt altcineva? (...) Marea majoritate a oamenilor ar spune ca e tot Elena Udrea. Este chestia cu lupul care-si schimba parul. (...) Vad acum teoria 'sa lasam trecutul sa fie trecut'. Eu nu condamn un partid intreg pentru actiunile de moment ale liderilor lui, dar cand vorbim despre oamenii aceia care au pus partidul in situatia in care a fost pus PNL in 2012, sigur ca pe aceia imi este greu sa-i cred ca se schimba dintr-o data.

Ma asteptam de la domnul Crin Antonescu sa spuna ca regreta ca a fost alaturi de Victor Ponta in actiunea aceea de decapitare a statului, care a dus la suspendarea presedintelui, in 2012", a aratat Udrea.

Cristian Diaconescu o apara pe Udrea: Ma nedumereste ideea de a lua tinta o femeie

In ceea ce priveste declaratia recenta a lui Teodor Baconschi, Elena Udrea a declarat ca PMP nu a conditionat candidaturile de sprijinirea financiara din partea candidatilor, dovada stand tocmai faptul ca acesta a fost trecut pe locul trei la europarlamentare, "desi singur a recunoscut (Baconschi - n.red.) ca 'nu a avut bani' pentru partid".

Elena Udrea a facut la Timisoara o donatie de circa 2.000 de euro pentru implantarea unei grefe unei adolescente care a suferit un accident in urma cu 13 ani si de a carei refacere a piciorului se ocupa cu succes medicul timisorean Jenel Patrascu, membru PMP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Elena Udrea izolare PMP politica, #Elena Udrea partide alegeri prezidentiale, #Elena Udrea presedinte PMP , #Partidul Miscarea Populara