Udrea: Nu este o solutie sa-l inlocuiesti pe Emil Boc cu Victor Ponta

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 18:192514 citiri
Udrea: Nu este o solutie sa-l inlocuiesti pe Emil Boc cu Victor Ponta
Foto: dcnews.ro

Ministrul Dezvoltarii Reginale si Turismului, Elena Udrea, crede ca solutia in Romania nu este inlocuirea lui Emil Boc cu Victor Ponta, referitor la protestele din ultima saptamana.

Elena Udrea a declarat vineri ca, "in alte tari, care o duc mai rau decat la noi, Opozitia a avut o atitudine constructiva si nu a alimentat protestele", potrivit Realitatea TV. Ea a facut afirmatiile la Iasi, aflandu-se la Mitropolia Moldovei si Bucovinei.

Ministrul Turismului crede ca USL speculeaza politic un context pentru a ajunge la putere si ca nu are dreptul sa politizeze aceste mitinguri. Totodata, ea a recunoscut ca exista o problema de comunicare intre oameni si Putere.

"Incitarea Opozitiei la violenta nu aduce nimic bun. Important e ca Opozitia sa nu puna paie pe foc. Este un protest la adresa politicenilor in general. Nu exista alternativa politica credibila in Romania", crede Elena Udrea.

Ea a mai declarat ca protestele nu trebuie confiscate de politicieni si ca acestea vor continua cat inca oamenii mai au lucruri pe care sa le spuna Guvernului.