Udrea: M-am bucurat sa vad ca Turismul a fost alipit Dezvoltarii

Joi, 05 August 2021, ora 18:251219 citiri
Udrea: M-am bucurat sa vad ca Turismul a fost alipit Dezvoltarii

"Ca ministru al Turismului am avut ocazia sa lucrez foarte mult cu autoritatile locale si ne-am lovit impreuna de probleme care tineau de dezvoltare regionala. [...] Atunci cand s-a format Guvernul Croitoru si apoi Cabinetul Negoita, din care nu am facut parte, m-am bucurat sa vad ca Ministerul Turismului a fost alipit Ministerului Dezvoltarii Regionale si multe dintre proiectele pe care le urmaream impreuna vor putea fi finalizate", a declarat Elena Udrea, in cadrul audierii din Parlament.

"Ma bucur sa am ocazia, la aproape un an de zile, sa fiu din nou in fata dumneavoastra, pentru a incerca sa va conving sa imi acordati increderea pentru un mandat la un minister care include Ministerul Turismului, dar care are atributii mult mai mari", s-a adresat ministrul propus al Dezvoltarii comisiei.

Elena Udrea a adaugat ca in trecut a avut o colaborare buna cu Ministerul Dezvoltarii, impreuna cu care a reusit promovarea si chiar semnarea unor contracte si proiecte de promovare a unor produse turistice.

Decizia comisiilor parlamentare este consultativa. Componenta noului Guvern va fi aprobata sau respinsa miercuri in plenul Legislativului, prin votul parlamentarilor din cele doua camere reunite.

Miercuri, de la ora 9.30, va urma dezbaterea si votul de investitura pentru Cabinetul Boc in plenul Parlamentului, au stabilit luni birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.