Udrea, la semimaraton: Ponta s-a speriat. Inteleg ca i se facuse o proba din asta mica

Duminica, 18 Mai 2014, ora 12:26
3365 citiri
Udrea, la semimaraton: Ponta s-a speriat. Inteleg ca i se facuse o proba din asta mica
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a alergat, duminica dimineata, la cursa populara, de 2,9 kilometri, din cadrul Semimaratonului International de la Bucuresti, dupa competitie declarand ca nu a fost cea mai usoara alergare din viata sa, dar a reusit sa ajunga printre primii.

"A fost frumos, indemn pe toti romanii sa faca miscare", a spus Udrea, la final, aratand ca a participat la acest semimaraton alaturi de alergatori profesionisti si faptul ca a terminat printre primii arata determinare si ca isi doreste sa castige.

Udrea a purtat un tricou inscriptionat cu insemnele Partidului Miscarea Populara, partaloni de sport de culoare verde si a avut numarul 254 de concurs.

Ea a explicat ziaristilor ca s-a pregatit pentru aceasta cursa, aratand ca a facut acest traseu si sambata.

"De regula alerg la sala, dar este cu totul altceva. Cei care alearga la sala si folosesc banda sa vina sa incerce alergatul in jurul Casei Poporului. Aseara am venit si am alergat cu Ruxandra Dragomir, colega noastra fosta campioana tenismena care a dat o tura cu mine si am vazut dificultatile traseului. Pare usor, dar alergatul in panta este greu. Asa ca azi dimineata stiam la ce sa ma astept, am venit pregatita pentru aceasta cursa. Desi nu a fost cea mai usoara alergare din viata mea, am reusit sa terminam printre primii", a spus Udrea.

Ea s-a referit si la faptul ca, desi premierul Victor Ponta confirmase la un moment dat participarea la semimaraton, acesta nu a venit.

"S-a speriat. Inteleg ca i se facuse o proba din asta mica, ceva de alergat la 250 metri, o suta de metri", a spus Udrea.

Alaturi de Udrea au alergat Ruxandra Dragomir si alti membri ai PMP.

Dupa cursa, Udrea s-a fotografiat cu simpatizanti si a dat autografe pe tricouri.

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, si alti noua membri ai Guvernului, printre care si vicepremierul Gabriel Oprea, isi anuntasera participarea in Cursa Populara din cadrul Semimaratonului International Bucuresti, potrivit unui comunicat al MTS din 14 mai.

Pe lista anuntata de Ministerul Tineretului si Sportului nu se regasea prim-ministrul Victor Ponta, care confirmase in 9 aprilie ca va participa alaturi de Gabriela Szabo la proba de stafeta din cadrul Semimaratonului International Bucuresti.

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, este in doliu dupa decesul tatalui sau, fosta atleta anulandu-si participarea la Semimaratonul International de la Bucuresti. Ioan Szabo avea 63 de ani si a murit sambata seara intr-o clinica din Bucuresti.

Membrii Guvernului au transmis condoleante Gabrielei Szabo, in urma decesului tatalui acesteia, si au aratat ca, in urma acestui tragic eveniment, in semn de solidaritate, au considerat total nepotrivita participarea echipei guvernamentale la Semimaratonul organizat in Bucuresti.

In cadrul Petrom Bucharest International Half Marathon, membru al Asociatiei Internationale a Maratoanelor si Curselor de Distanta, au fost organizate curse de semimaraton, individual 10 km, stafeta 4x5 km si cursa populara de 2,9 km, cu plecare din fata Palatului Parlamentului.

Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Gabriela Firea a declarat că datele arătau că un independent va putea să coaguleze voturile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar a precizat că membrii şi simpatizanţii social-democraţi,...
#Elena Udrea semimaraton, #semimaraton international Bucuresti , #Partidul Miscarea Populara