Udrea, intalnire cu Basescu dupa Colegiul National al PMP

Luni, 18 August 2014, ora 19:14
3002 citiri
Udrea, intalnire cu Basescu dupa Colegiul National al PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat luni ca reprezentantii formatiunii se vor intalni, marti, cu presedintele Traian Basescu, dupa sedinta Colegiului National al PMP.

Elena Udrea a facut comentariile in contextul in care Cristian Diaconescu si-a dat demisia din PMP, iar fostul ministru al Turismului s-a declarat pregatita sa candideze la prezidentiale.

"Au izbucnit cativa lideri din judete, reclamand faptul ca nu se mobilizeaza partidul si ca exista o lipsa acuta de notorietate a candidatului, care ingreuneaza mobilizarea partidului. Am discutat si cu domnul Diaconescu si am convenit sa decidem dupa Colegiu. Am vorbit si cu presedintele Traian Basescu, am stabilit sa ne intalnim dupa votul din Colegiul National. Intalnirea urmeaza sa aiba loc maine, dupa ce se va lua o decizie", a declarat Udrea, la B1 Tv.

Udrea, gata de prezidentiale: Il pot bate pe Ponta! Ce spune despre demisia lui Diaconescu

Aceasta a comentat si motivul pentru care s-a luat in calcul schimbarea candidatului PMP la prezidentiale, dar si demisia lui Cristian Diaconescu din partid.

"Candidatul a avut toata vara la dispozitie sa faca munca de candidat. Toate partidele si-au reevaluat candidatii, iar unele dintre ele si-au schimbat candidatul. Toate partidele fac un calcul obiectiv si merg cu cel care este capabil sa aduca cele mai multe voturi.

Regret ca domnul Diaconescu nu a asteptat discutia de maine (marti - n.red) din Colegiul National pentru ca acolo se vor spune toate punctele de vedere si avea si el posibil sa-si exprime punctul de vedere. Urma un vot. Dansul a preferat sa anunte inainte ca se retrage, lucru pe care eu il regret", a mai spus presedintele PMP.

Cristian Diaconescu, un prezidentiabil PMP mai bun decat Udrea - sondaj

Cristian Diaconescu a anuntat, luni, ca demisioneaza din PMP si va candida in calitate de independent la alegerile prezidentiale din toamna, urmand sa-si stranga singur cele 200.000 de semnaturi necesare. El a precizat, in schimb, ca ramane membru si presedinte al Fundatiei Miscarea Populara.

Tot luni, Elena Udrea a reactionat si a spus ca e gata sa isi asume candidatura in numele PMP pentru cea mai inalta functie in stat, precizand ca il poate invinge, in toamna, pe Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Udrea intalnire Basescu, #Udrea candidat PMP prezidentiale, #Udrea Colegiu National PMP , #Traian Basescu