Udrea, in razboi cu un jurnalist: Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 20:32
5645 citiri
Udrea, in razboi cu un jurnalist: Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati
Foto: Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea a reactionat la afirmatiile jurnalistului Radu Moraru, potrivit carora, seful Serviciilor Romane de Informatii (SRI) i-ar fi propus sefia TVR, chiar prin intermediul reprezentantului Partidului Miscarea Populara (PMP), care in acea perioada era o apropiata a lui Maior.

"Pacat ca Radu Moraru se comporta ca un jurnalist nebagat in seama, care incearca prin orice mijloace sa reaminteasca publicului larg ca a existat si el candva in peisajul mediatic de la noi. Evident ca este o aberatie ca i-as fi propus, prin seful SRI, conducerea TVR in guvernarea Ponta!!! Daca, prin absurd, as fi avut puterea de a influenta numirea presedintelui-director TVR, sa fiti siguri ca nu Radu Moraru, un jurnalist care, din pacate, s-a compromis, ar fi fost propunerea mea", a scris pe Facebook Elena Udrea, ca reactie la declaratiile jurnalistului.

De asemenea, ea a mentionat ca nu a fost niciodata interesata de cine conduce TVR-ul, subliniind insa ca nici in situatia in care ar fi putut decide seful televiziunii, nu l-ar fi propus pe Radu Moraru.

"Daca as fi dorit si as fi si putut sa decid eu cine sa fie seful televiziunii, sigur nu il propuneam pe Radu Moraru. Daca, prin absurd, as fi innebunit si m-as fi gandit la el, nu aveam nevoie de George Maior ca sa ii transmit propunerea mea. Puteam simplu sa ii raspund la unul din zecile de mesaje pe care mi le dadea in acea perioada. De ce mi le dadea? Pentru ca imi cerea sa ii finantez un post de televiziune. Pentru ca nu am facut-o, a inceput sa ma atace cu faptul ca as fi preluat B1Tv. Evident ca nu este adevarat, dar voi reveni in alta postare la subiect", a mai scris Elena Udrea.

In plus, candidatul la presedintie din partea PMP il considera pe jurnalist ca fiind "un exemplu de constiinta de vanzare".

"Nu faptul ca as fi 'cumparat oamenii precum posetele' este problema lui, ci faptul ca, desi el a vrut sa se vanda, pe el nu l-am cumparat. Si, daca nu s-a lasat sa fie acoperitul lui Maior, cel care 'statea drepti cand il suna Presedintele', poate ne spune al cui acoperit este totusi? Cateva elemente simplu de observat in formularile lui mie mi-au dat deja raspunsul! Ca si dansul din studio... Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati...", conchide Udrea.

Moraru cere demisia lui Maior

Radu Moraru a scris marti pe blogul sau un mesaj adresat lui George Maior, prin care a cerut demisia acestuia. In acest context, jurnalistul a povestit si ca Elena Udrea, apropiata a sefului SRI, i-a oferit sefia TVR.

"Ai vrut sa ma 'cumperi', oferindu-mi prin Nutzi (pe atunci erati prieteni) sefia TVR, te-am refuzat. Ai vrut sa ma racolezi si sa ma faci colonel, te-am refuzat. Recunosc, vrajeala ta si a prietenului tau m-a 'touchat', dar am spus NU. Fiindca asta sint eu, un tip liber, nonconformist, nu le am pe astea cu ordine si flotari. Ai picat testul la psihologie! Ai plusat cu grad mai mare si tot te-am refuzat!

Din 2010 ma tot vanezi. M-ai eliminat de la B1 TV, m-ai eliminat de la DIGI 24 (10 TV), mi-ai pus talpi la NASUL TV ca cel mai mare dusman de pe acest pamant. De ce bai George?! Ce ti-am facut?! Ti-am ranit orgoliul?! Fiindca in rest, o stiu toti romanii, nu am facut niciun rau acestui neam si nici tarii mele! O iubesc si imi iubesc semenii enorm, d-aia, bai George, emisiunile mele se incheie cu vorba lui tata, 'Sa fiti iubiti!' Si de cand tata nu mai e, sa stii ca vars o lacrima pentru fiecare salut catre tara mea. Bai George, tie nu ti-e frica de Dumnezeu, ca al Batran le vede pe toate si nu esti smecher in fata lui, nimeni nu poate fi!", a scris Radu Moraru.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea TVR Radu Morar, #Radu Morar sefie TVR Elena Udrea, #Udrea George Maior sefie TVR , #Partidul Miscarea Populara