Udrea: Ii vom avea in PMP si pe Traian Basescu, dar si pe Emil Boc

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 20:20
2815 citiri
Udrea: Ii vom avea in PMP si pe Traian Basescu, dar si pe Emil Boc
Foto: Facebook/Elena Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, s-a aratat marti convinsa ca tinta PMP, de a deveni principala formatiune de centru-dreapta pana la alegerile urmatoare, va fi atinsa, mai ales ca aceasta formatiune ii va avea alaturi atat pe Traian Basescu, cat si pe Emil Boc.

"PMP este un partid nou, care, desi inca fara foarte multa experienta si fara structuri bine conturate in teritoriu, a dovedit ca poate fi un jucator politic major. Potentialul pe care il avem este urias si sunt convinsa ca tinta de a deveni principala formatiune de centru-dreapta pana la alegerile urmatoare va fi atinsa.

Mai ales ca ii vom avea alaturi de noi si pe presedintele Traian Basescu, dar si pe domnul Emil Boc. Vom construi o echipa redutabila, capabila sa castige alegerile in Romania si sa ofere o guvernare care sa aduca prosperitate romanilor", a concluzionat Elena Udrea, la sfarsitul intalnirii cu presedintele PPE, Joseph Daul, potrivit unui comunicat difuzat marti de PMP.

Elena Udrea s-a intalnit marti cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, intrevedere in cadrul careia s-a discutat despre perspectivele PMP, dar si despre situatia politica actuala, in contextul campaniei pentru turul II al alegerilor prezidentiale.

"S-a subliniat validarea PMP ca un partid semnificativ pe scena politica romaneasca dupa un al doilea scrutin electoral, apreciind ca incurajatoare rezultatele obtinute de partid, atat la alegerile europarlamentare, cat si la cele prezidentiale. Practic, PMP este parte integranta a familiei populare europene, devenind deja al doilea cel mai mare partid din Romania afiliat la PPE", precizeaza PMP.

Sursa citata mai anunta ca Joseph Daul a dorit sa afle opinia liderului PMP despre situatia politica din Romania si perspectivele pentru turul II al prezidentialelor, "fara o solicitare expres privind pozitia pe care PMP ar trebui sa o asume".

"Elena Udrea a reiterat votul anti-Ponta, subliniind din nou ca PMP are cel mai anti-PSD si anti-Ponta electorat din Romania, ducand greul bataliei cu actuala Putere corupta si incompetenta in ultimul an. Partidul Miscarea Populara a dovedit astfel ca este singurul interesat sa faca opozitie reala la Guvernul Ponta", precizeaza comunicatul PMP.

Sursa citata adauga ca, la intalnirea cu Joseph Daul, din partea PMP, a participat si europarlamentarul Siegfried Muresan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Udrea PMP Basescu Boc, #Udrea partid Boc , #Traian Basescu