Udrea, fotografiata la Paris cu sefa DIICOT? (Foto)

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 15:28
11207 citiri
Udrea, fotografiata la Paris cu sefa DIICOT? (Foto)
Foto: Jos cenzura

Elena Udrea si Alina Bica, procurorul-sef DIICOT, ar fi fost fotografiate impreuna la Paris, in luna februarie.

Alaturi de cele doua mai apare, in fotografiile postate pe blogul Jos cenzura, si Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii.

"Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta sefa de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate. Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat", se arata pe sursa citata.

Pe langa fotografii, autorul a mai publicat niste documente din care rezulta ca Elena Udrea a fost cazata la Hotel Le Bistro Paris in perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica - in perioada 14-16 februarie 2014.

In februarie 2014, cand se sustine ca ar fi fost surprinse imaginile, Elena Udrea nu era inca lider al PMP si candidatura sa la prezidentiale nu era certa.

Imaginile au fost publicate la doar o zi dupa ce in editia germana a Huffington Post a aparut un material in care se arata ca procurorii germani au inceput sa ancheteze dosarul EADS, in care ar fi implicate nume grele atat din Germania, cat si din Romania, precum omul de afaceri Ion Tiriac si candidatul la prezidentiale Elena Udrea.

Presa germana: Numele lui Udrea si Tiriac, pomenite in ancheta EADS

Elena Udrea a reactionat, miercuri seara, acuzand ca tot mai multe voci, oficiale si neoficiale, ii cer retragerea candidaturii in favoarea altui candidat.

Totodata, Udrea a declarat ca "in favoarea celor doi principali candidati la Presedintia Romaniei au intervenit serviciile secrete".

D.R.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Elena Udrea fotografia Alina Bica, #Udrea Bica Paris , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014