Udrea, Firea, Anastase si Dana Grecu, sexy la muzeu

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 23:119317 citiri
Udrea, Firea, Anastase si Dana Grecu, sexy la muzeu
Foto: Arhiva

Figuri celebre ale politicii sau showbiz-ului autohton au fost dezbracate de o pictorita si prezentate in ipostaze sexy. Printre acestea se regasesc Elena Udrea, Gabriela Vranceanu-Firea, Roberta Anastase sau Dana Grecu.

Celebritatile au fost pictate in lenjerie intima de catre artista Marilena Murariu, care a deschis o expozitie, intitulata "Show-off of of!" la Muzeul Municipiului Bucuresti. Tablourile au titluri ironice, inspirate din programele TV, cum ar fi "Te-mpui cu blondele", "Duminica noaptea in familie" sau "Zece si un sfert pentru Romania", anunta Realitatea TV..

"Tratate intr-o maniera voit echivoca, tablourile sunt adevarate ferestre catre o lume pe dos. Intentia este de a deconspira circul mediatic zilnic, agresiv si degradant, intretinut in mod grotesc de politicieni. Vom regasi o lume a 'sforarilor' publici care ocupa ecranele televizoarelor zi de zi si seara de seara. Un univers in care manipulatori si manipulati sunt prinsi laolalta in aceeasi plasa de interese si de... stele. Ce fel de stele?

Ramane ca publicul sa aprecieze singur, dupa ce va vedea o expozitie incitanta si provocatoare, cu pectorali si fesieri proeminenti, cu ocheade complice, hohote si chicoteli. Toate apartinand politicienilor deveniti personaje pe panza, pictati in marime naturala, in tablouri de peste 2 metri. Cu totii satisfacuti de reusita show-ului pe care l-au conceput", se arata intr-un comunicat de presa.

Expozitia va fi deschisa in perioada 29 noiembrie -10 decembrie la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu).

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News