Udrea dezvaluie cine ar trebui sa vina la sefia PMP: Nu cred ca Basescu se va inscrie in partid (Video)

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 16:29
6087 citiri
Udrea dezvaluie cine ar trebui sa vina la sefia PMP: Nu cred ca Basescu se va inscrie in partid (Video)
Foto: Facebook/Elena Udrea

Liderul PMP Elena Udrea nu crede ca Traian Basescu se va inscrie in partid si a subliniat ca la sefia formatiunii politice ar trebui sa vina "o figura noua, un om tanar, cu o cariera in spate".

"Nu am crezut niciodata ca Traian Basescu trebuie sa se faca membru de partid. Cineva care a fost atat de mare zece ani, un om politic atat de consistent, sa te intorci sa fii membru de partid, fie el si partidul pe care l-ai construit (...). Nu cred ca Traian Basescu trebuie sa se intoarca membru in partid, dar, daca ar decide lucru acesta, este binevenit si toata lumea il asteapta", a declarat Elena Udrea, intr-un interviu acordat PSnews.ro.

"Va trebui in continuare sa se implice, insa nu inregimentat intr-un partid politic. (...) Traian Basescu va fi partener in PMP categoric, nu cred ca se va inscrie in partid. Cand va veni, cand va decide sa aiba o activitate in politica este decizia domniei sale", a continuat fosta candidata la alegerile prezidentiale din noiembrie anul trecut.

Referitor la sefia PMP, Udrea a precizat ca este nevoie de un politician tanar, "o figura noua". Ea a anuntat recent ca nu va mai candida la presedintia partidului, la Congresul care va avea loc in luna februarie.

Udrea face un pas inapoi: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP

"Eu cred ca este o mare asteptare de clasa politica cu o imagine noua si cu un tip de actiune nou. Eu imi asum un tip de actiune asa cum asteapta acel electorat care nu a mai iesit niciodata la vot si a iesit cu speranta in 16 noiembrie, insa eu nu mai sunt o figura politica noua, sunt un om politic care a fost tocat 10 ani de zile, iar acum sunt cel mai tocat om politic.

De aceea cred si am crezut imediat dupa alegeri ca este nevioe ca PMP sa isi asume rolul de partid care face schimbarea. Ce avem: o intelegere PNL-PSD, Ponta -Iohannis, partide cu aceleasi figuri, perimate si obosite in politica, compromise... Trebuie sa facem noi pasul catre aceasta schimbare.

Si de aceea am spus ca este mult mai bine sa vina un lider de partid, o figura noua, un om tanar cu o cariera in spate si care sa dea semnalul ca PMP face o altfel de politica", a explicat Elena Udrea.

Liderul PMP a informat, luni, ca nu va mai candida la sefia partidului, la urmatorul Congres programat pentru data de 8 februarie.

"Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP", a declarat Udrea, la B1 TV, intrebata daca se va mai inscrie in competitia pentru presedintia partidului.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#Elena Udrea Basescu PMP, #Elena Udrea sefie PMP, #Elena Udrea Basescu , #Partidul Miscarea Populara