Udrea, nou mesaj de dupa gratii: Atac la "Justitia patronata de Coldea si Kovesi"

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 20:02
6506 citiri
Udrea, nou mesaj de dupa gratii: Atac la "Justitia patronata de Coldea si Kovesi"

Deputatul PMP Elena Udrea sustine ca Romania are nevoie de MCV pentru a se verifica abuzurile din justitie, despre care sustine ca este patronata de Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi si ca se afla sub controlul SRI.

"Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV! Sa se verifice abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi!

MCV-ul era important in 2007, cand am intrat in Uniunea Europeana, pentru ca Justitia era sub controlul politicienilor, abia atunci se elibera. MCV-ul este important acum pentru ca Justitia este sub control SRI-ului - o situatie la fel de toxica si de periculoasa", scrie pe contul de Facebook Elena Udrea.

Aceasta explica de ce este nevoie ca Justitia si statul de drept sa fie monitorizate de institutiile europene.

"Statul de drept risca sa fie deturnat de serviciile secrete. De aceea, avem nevoie ca Justitia si statul de drept sa fie monitorizate de institutii internationale, mai ales de Comisia Europeana si Parlamentul European.

Ar fi bine ca institutiile europene sa verifice mai indeaproape cum se infaptuieste Justitia in Romania - daca pericolul politicienilor a trecut, cel adus de controlul exercitat de servicii este urias", mai atrage atentia fostul presedinte PMP.

Udrea, regrete de dupa gratii: Imi cer scuze pentru eroarea uriasa (Video)

Potrivit Elenei Udrea, oamenii impusi de ajunctul directorului SRI, Florian Coldea, controleaza sistemul de justitie, inclusiv prin amestecuri in campania electorala.

"Trebuie ca responsabilii de la Bruxelles sa auda tot adevarul despre ce se intampla in Romania, nu doar ceea ce le spun Kovesi si "acoperitii" din presa, politica si societatea civila. Si anume ca sistemul de justitie este uzurpat de oamenii impusi de Coldea. Acestia actioneaza la comanda astfel:

  • se prioritizeaza dosare in functie de interesele acestuia;
  • sunt vizati de arestari si dosare cei care il incurca sau adversarii sai si ai lui Kovesi;
  • se amesteca in jocul politic influentand majoritatile de guvernare;
  • s-au amestecat in campania electorala etc", sustine deputatul PMP.
  • Elena Udrea ramane in arest. Avocatul anunta ca deputatul PMP isi face blog

    In continuare, fostul candidat la alegerile prezidentiale sustine ca arestarile preventive nu sunt "doar pentru imaginea lui Kovesi", ci au si "rolul de a facilita exercitarea Puterii prin teroare".

    "Daca oamenii ar fi arestati abia dupa ce sunt judecati, adica dupa ani de zile, puterea lor ar fi mult mai mica astazi. Or, ei au nevoie de control acum asupra politicului, oamenilor de afaceri, presei, societatii civile etc. Cine ar vrea astazi sa spuna adevarul?

    De aceea, responsabilii de la Bruxelles ar trebui sa se investigheze 'spectacolul catuselor' din Romania, cu atat mai mult cu cat nicio alta tara din UE nu a mai trecut printr-un asemenea proces", mai sustine Elena Udrea.

    F.N.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
    Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
    Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
    Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
    Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
    Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
    #Elena Udrea MCV, #Udrea justitie Kovesi, #Udrea justitie Coldea, #Udrea Coldea Kovesi , #DNA