Udrea, despre scandalul din PSD - acolo se bat deja pe functii

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 19:24
2909 citiri
Udrea, despre scandalul din PSD - acolo se bat deja pe functii
Foto: Arhiva

Candidatul la presedintie Elena Udrea a numit ultimele evenimente petrecute in cadrul Partidului Social Democrat (PSD) drept "scandal de campanie", mentionand ca membrii partidului "deja se bat pe functii".

"Eu am zis ca in oricare din situatii, Ponta este pandit de colegi sa i se ia locul. Ce se intampla in PSD as zice ca nu este important pentru noi, dar e important ca e un partid mare care poate influenta soarta Romaniei si care poate da presedintele Romaniei", a spus Elena Udrea la Pitesti.

Sedinta PSD fulger, lasata cu suspendari: Vanghelie nu se linisteste si il acuza pe Ghita. Ce spune Sova

De asemenea, ea a declarat ca acest scandal este tipic PSD, dar si ca "preocuparea principala nu este sa genereze o viziune pentru tara, ci o batalie in interior pentru cine acapareaza parghiile de putere".

"Este tipic PSD ce este acum, iar Ponta nu are alta solutie decat sa demonstreze ca tine lucrurile sub control si ca el este de partea corecta a lucrurilor", a mentionat Udrea.

Ponta il apara pe Sova si acuza DNA: Ne intoarcem pe vremea lui Stalin (Video)

In plus, intrebata cu cine ar vota daca in turul doi al alegerilor prezidentiale ar ajunge Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatul din partea PMP a declarat ca isi rezerva dreptul de a nu spune acum ce va face in turul doi, in cazul in care ea nu va intra.

"Pe Ponta nu am cum sa il sustin pentru ca gandim diferit cu totul lucrurile si tara, iar cu Iohannis, din punctul meu de vedere, nu sunt multe care ne leaga pentru ca Iohannis a aparut de 5 ani de zile ca partener al lui Voiculescu si Ponta. Imi rezerv dreptul de a spune de a spune ce voi face in turul 2", a mai spus Elena Udrea.

Scandal in PSD

Marian Vanghelie, Dan Sova si Sebastian Ghita s-au autosuspendat din toate functiile detinute in PSD, decizie luata in Biroul Permanent National al PSD, care s-a reunit, marti dupa-amiaza, dupa evenimentele din ultimele doua zile, inclusiv demisia lui Viorel Hrebenciuc din Camera Deputatilor.

Vanghelie, Sova si Ghita, suspendati din PSD - ce functii aveau in partid

La sedinta social-democratilor a participat si presedintele partidului, premierul Victor Ponta, care a facut anuntul celor trei suspendari dupa sedinta.

Principalul vizat de aceasta reuniune a fost purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, dupa aparitia stenogramelor discutiilor cu Viorel Hrebenciuc pe tema preluarii sefiei partidului.

Cu toate acestea, Victor Ponta a subliniat ca nu s-a incalcat Statutul partidului, deoarece cei doi au facut declaratiile in privat, fiind interceptati de DNA, si nu in spatiul public.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Elena Udrea scandal campanie PSD, #Candidat alegeri Prezidentiale 2014, #Elena Udrea scandal functii PSD , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014