Udrea, despre Rosia Montana: Sa mergem pe varianta care creeaza locuri de munca

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 10:27
2794 citiri
Udrea, despre Rosia Montana: Sa mergem pe varianta care creeaza locuri de munca
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea a vorbit, vineri, despre situatia cainilor maidanezi din Bucuresti, dar si despre proiectul Rosia Montana, care a starnit o serie de controverse dupa ce a fost aprobat, martea trecuta, de catre Guvern.

Intrebata daca eutanasierea este o solutie, dupa cum propunea Traian Basescu in mandatul sau de primar general, Udrea a precizat ca acesta este singurul om politic care, in calitate de primar al Capitalei, si-a asumat eutanasierea cainilor fara stapan, potrivit Evenimentul Zilei.

Ponta: Basescu nu a facut nimic pentru caini, nici ca primar, nici ca presedinte (Video)

"Pentru cei care au uitat sau se prefac doar, reamintesc faptul ca maidanezii se imputinasera vizibil. Doar ca a venit Legea Marinescu, care a interzis eutanasierea maidanezilor, si lucrurile au scapat din nou de sub control.

Astazi, dupa 12 ani, realitatea ne arata ca nu merge solutia propusa de ONG-uri. Avem tot mai multi caini pe strada, chiar si sterilizati, tot mai multe victime, in timp ce se cheltuie si unii castiga foarte multi bani din sterilizare", a declarat Udrea.

Referitor la controversatul proiect Rosia Montana, deputatul PDL considera ca prioritatea Romaniei este de a genera locuri de munca, chiar daca zona este un loc in care s-ar putea face si turism.

Guvernul da unda verde exploatarii la Rosia Montana. Parlamentul, ultimul cuvant

"Eu iubesc Romania, iar Rosia Montana este o zona frumoasa, unde s-ar putea face si turism. Cred insa ca prioritatea noastra, in aceste momente, este aceea de a genera locuri de munca.

Daca exista o alternativa in stare sa creeeze acelasi numar de locuri de munca pentru oamenii de acolo, atunci sa mergem pe acea varianta. Dar sa facem ceva! Fara locuri de munca se moare de foame, tinerii pleaca afara sa lucreze si poate nu se mai intorc", a precizat ea.

Udrea a mai spus ca premierul Victor Ponta are obligatia sa prezinte proiectul pe care Guvernul si l-a asumat pentru Rosia Montana, "pentru ca e un mare deficit de informare publica". Ea este de parere ca nici parlamentarii, nici ministrii "nu sunt lamuriti ce presupune investitia - cate locuri de munca apar, daca profitul statului roman este corect, cat de sigura este proiectul din punctul de vedere al mediului s.a.m.d.".

Victor Ponta a anuntat ca va sustine proiectul ca premier, da va vota impotriva lui in calitate de deputat, Udrea sustinand ca acest lucru este "dovada lasitatii si personalitatii multiple a actualului prim-ministru".

Rosia Montana: Ponta ca deputat e contra lui Ponta ca premier

"Trebuie sa mai fie si barbat si sa-si asume: ori una, ori alta. Ca de-aia este in acea functie, nu sa urecheze opozitia sau sa fie vedeta de televiziune. Trebuie sa guverneze, sa faca alegeri importante si, mai ales, trebuie sa si le asume. Pai, daca era Ponta premier in 2009-2010, cand s-au luat masuri cu costuri sociale importante, Romania era in faliment acum", a opinat Udrea.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Elena Udrea maidanezi, #Elena Udrea Rosia Montana, #Elena Udrea Ponta, #Elena Udrea Basescu , #PDL