Udrea, despre Kovesi: Femeile se urasc si pentru pantofi. Si Saftoiu si Macovei m-ar aresta daca ar putea (Video)

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 16:09
5871 citiri
Udrea, despre Kovesi: Femeile se urasc si pentru pantofi. Si Saftoiu si Macovei m-ar aresta daca ar putea (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Elena Udrea a declarat, vineri, ca ea e "preferata" Laurei Codruta Kovesi de multa vreme, dar ca procurorul sef al DNA nu s-a putut manifesta decat dupa ce Traian Basescu si-a incheiat mandatul de presedinte.

"Preferinta (sefei DNA - n.red.) pentru mine e veche. Dansa a putut sa si-o manifeste doar dupa ce Traian Basescu si-a terminat al doilea mandat. Preferinta este veche, eu cunosc povestile", a spus Elena Udrea, venita la Parlament pentru a studia dosarul in care procurorii cer Camerei Deputatilor incuviintarea urmaririi penale pe numele sau.

Reactia Elenei Udrea la noua cerere de urmarire penala a DNA: Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine!

Noul dosar al Elenei Udrea intra la vot in Camera Deputatilor abia saptamana viitoare

Intrebata daca declaratiile de acum au in spate vreo disputa ori vreo cearta in trecut, Udrea a raspuns: "Niciodata".

"Eu, cand am ceva de spus spun, spun si public. Nu ma cert cu nimeni. Probabil ca atunci cand sunt mai multe femei intr-un singur loc niciodata nu iese bine, mai ales cand e vorba de care are mai multa vizibilitate, mai multa trecere. Eu voiam sa va pun o intrebare: Credeti ca daca Adriana Saftoiu ar putea sa ma aresteze, m-ar aresta? Eu zic ca da.

Doamna Macovei credeti ca daca ar putea sa ma aresteze, m-ar aresta? Pe loc. Deci, asta este. De asta spun ca totusi ar trebui cu mare grija cand e sa dai functii de putere femeilor, trebuie cu mare grija lucrat, pentru ca femeile se urasc pentru o pereche de pantofi mai mult decat pentru... nu stiu... o functie pe care ar putea sa o ocupe", a mai spus Udrea.

In opinia ei, reactia presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste posibililul plagiat al Laurei Codruta Kovesi "a fost una corecta".

"Dansul a reactionat institutional. Eu inteleg ca nu poate reactiona altfel. Deocamdata, nu exista o decizie care sa spuna ca doamna Kovesi a plagiat sau nu a plagiat, alta decat cea care acum e contestata si e denuntata ca fiind una contrafacuta, ilegala.

A reactionat ca un presedinte, nu poate spune altceva, nu poate intra in alte speculatii, dar a zis un lucru clar: cine a plagiat pleaca. (...) E important ce spune presedintele tarii, chiar daca dansul nu e foarte implicat si vorbaret, totusi atunci cand spune ceva e foarte important", a precizat deputatul.

Iohannis a vorbit cu procurorul general sa rezolve rapid cazul Ghita-Kovesi: Nu cred ca trebuie sa vorbim de demisie

Iohannis cere verdicte mai rapide in cazul acuzatiilor de plagiat: Bunul renume se distruge foarte usor

Cati bani a cheltuit pe avocati

Elena Udrea a mai aratat ca a cheltuit deja cateva zeci de mii de euro pentru plata avocatilor, sume achitate de firmele la care este asociata, pentru ca, in acest moment, ea nu poate sa deschida niciun cont ori sa incaseze bani.

"Multi bani. (...) Am cateva delegatii. Cateva zeci de mii de euro numai pe avocati, aparare. (...) Din firmele in care sunt asociat si unde asocatii de acolo au fost de acord sa ma ajute si sa faca aceste plati. Sunt plati facute de aceste firme direct in contul avocatilor", a spus Udrea, intrebata cati bani a cheltuit pana acum pentru apararea sa.

Elena Udrea a marturisit ca, in afara de banii cheltuiti, are "o viata total schimbata".

"Daca vedeti ca nu ma jelesc pe aici si nu ma tavalesc, nu inseamna ca ma duc acasa si dansez in momentul asta. Nu am posibilitatea sa am un cont deschis nicaieri, nu am posibilitatea sa incasez bani de nicaieri. Sunt un om cu mintile la mine, nu am luat-o razna, dar nici nu e vreo fericire ce se intampla. Sigur, oamenii pot sa spuna ca asta este, cu bune si cu rele, politica", a mentionat Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Udrea Kovesi pantofi, #Udrea atac Kovesi , #DNA
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
C
Cronos
rank 3
Din nefericire in Ro femeile care poarta Vuitoane cred ca