Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea, despre candidatul dreptei in turul 2: Trebuie sa fie sustinut de Basescu

Luni, 04 August 2014, ora 18:52
3262 citiri
Udrea, despre candidatul dreptei in turul 2: Trebuie sa fie sustinut de Basescu
Foto: Adevarul Live

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat luni ca in turul doi va intra candidatul dreptei sustinut de Traian Basescu.

Intrebata daca ii este indiferent daca presedintele Romaniei va fi Victor Ponta sau candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL), Elena Udrea a lasat sa se inteleaga ca in turul doi al alegerilor prezidentiale nu vor intra ambii candidati: "Cred ca nu va fi asa".

"Vad ce este acum in ACL. Intai au vrut sa ascunda dezastrul de la europarlamentare, au anuntat crearea marelui partid de dreapta, apoi a fost alianta. Nici nu se inteleg asupra candidatului. Conteaza si un procent in turul intai. In conditiile astea, in turul doi va intra candidatul sustinut de Traian Basescu. Electoratul nostru este cel mai anti-PSD.

Am spus ca vom sustine candidatul Dreptei. Singurul lucru pe care il cerem este sa spuna ce vrea sa faca mai departe. Pana acum am auzit doar discutii, negocieri: cine da numele, sediul etc., dar ceva pentru electorat?", a spus Elena Udrea, intr-un interviu la Adevarul Live.

Fostul ministru al Turismului a subliniat ca celelalte mari partide de dreapta ar trebui sa se gandeasca la sustinerea lui Cristian Diaconescu, pentru ca astfel ar beneficia si de electoratul lui Traian Basescu.

"Imi dau seama ca nu ar fi rau pentru celelalte partide, PNL si PDL, sa se gandeasca serios sa-l sustina pe Cristi Diaconescu. Cel mai bine ar fi sa sustina candidatul PMP, pentru ca ar fi inclusiv cu un electorat al lui Traian Basescu", a mai afirmat presedintele PMP.

Aceasta sustine ca "cel care va lua voturile electoratului presedintelui va putea intra in turul doi": "Este gresit sa te pozitionezi impotriva lui Traian Basescu". Nu in ultimul rand, intrebata cum vede scena politica inainte de campania electorala, Udrea a raspuns: "Agitatie mare".

"E posibil sa nu fie Iohannis. Sunt tot felul de argumente pentru a nu fi desemnat candidat. Dincolo de aspectul candidatului ACL, avem un alt candidat care joaca partitura lui Ponta, domnul Tariceanu. Solutia Tariceanu va functiona pentru ca sunt multi nostalgici USL.

Ponta a reusit sa convinga electoratul uselist ca de vina pentru ruptura este Antonescu. Domnul Tariceanu este acel cal troian aruncat in electoratul dreptei cu care Ponta spera sa obtina un procent din electoratul de centru-dreapta. Categoric ca Tariceanu va lua niste voturi. Si va lua din voturile liberalilor", a mai spus deputatul PMP.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Udrea candidat turul 2, #Udrea candidati Cotroceni, #Udrea Basescu prezidentiale, #Udrea sustinere candidat Dreapta , #Traian Basescu
Comentarii