Udrea, colegilor din PMP: E putin penibil sa asteptam ca Basescu sa salveze partidul

Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 19:02
2697 citiri
Udrea, colegilor din PMP: E putin penibil sa asteptam ca Basescu sa salveze partidul
Foto: Facebook/Elena Udrea

Presedintele PMP Elena Udrea le-a transmis colegilor sai ca "este putin penibil sa astepte ca Basescu sa salveze partidul", adaugand ca fostul sef de stat nu se va mai inscrie in grupul politic.

Liderul PMP a reiterat, intr-o conferinta de presa, faptul ca nu va mai candida pentru sefia partidului, la Congresul care va avea loc pe 8 februarie, scrie Mediafax.

Udrea face un pas inapoi: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP

"Raman in PMP, dar nu mai candidez (la sedia partidului - n.red.). Raman ca simplu membru. Sunt deputat in PMP, raman deputat in PMP si voi avea acelasi rol de a sustine proiectele partidului", a declarat Udrea.

Elena Udrea a facut comentariile dupa Consiliul National al PMP, care a stabilit ca data Congresului, in care se va alege o noua conducere, sa fie 8 februarie.

Ce se intampla in PMP: S-a despartit Traian Basescu de PMP? De ce a pierdut Elena Udrea? Interviu

Mesaj pentru colegii din PMP

Ea a fost intrebata daca fostul presedinte se mai inscrie in PMP, iar Udrea a dezvaluit ce le-a spus colegilor sai in legatura cu venirea lui Basescu in partid, si anume ca nu trebuie sa asteptea salvarea din partea lui, ci sa munceasca pentru a deveni principalul partid din Opozitie.

"Nu cred ca pot raspunde eu mai bine decat a raspuns domnul presedinte, nu se va inscrie in PMP, insa sunt convinsa ca ramane alaturi de acest proiect pe care chiar dansul l-a initiat. (...)

Eu le-am spus colegilor care se uita la dumneavoastra la presa si nu mai gandesc cu mintea lor, gandesc cu mintea dumneavoastra, ca, daca noi ca partid asteptam sa ne salveze presedintele si pana atunci stam asa si ne uitam la ce se intampla, cu siguranta ca nu suntem pe drumul cel bun. Suntem oameni care facem politica, presedintele ne este partener dar acum, chiar sa astepti tot Traian Basescu sa te salveze ca om politic, sa vina in partid sa te faci parlamentar, primar, consilier, cred ca este putin penibil, pentru niste oameni care se vor politicieni", a detaliat Udrea.

Elena Udrea a anuntat, inainte de alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, ca Traian Basescu se va inscrie in PMP, adaugand ca singura functie pe care acesta ar putea sa o aiba in partid ar fi cea de presedinte al formatiunii politice.

Udrea dezvaluie cine ar trebui sa vina la sefia PMP: Nu cred ca Basescu se va inscrie in partid (Video)

Recent, Udrea a informat nu numai ca Basescu nu se va mai inscrie in PMP, dar si ca ea nu va mai candidat la functia de sef al partidului.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Elena Udrea Basescu PMP, #Elena Udrea Basescu penibil, #Elena Udrea sefie PMP , #Partidul Miscarea Populara
Comentarii
Poza ahmedinejad
ahmedinejad
rank 5
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Udrea a reusit sa ingroape si PMP!