Udrea face un pas inapoi: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 17:20 5340 citiri
Foto: B1TV

Liderul PMP Elena Udrea a informat, luni, ca nu va mai candida la sefia partidului, la urmatorul Congres programat pentru data de 8 februarie.

Initial, Congresul PMP ar fi trebuit sa aiba loc pe 21 martie, insa data a fost devansata pentru 8 februarie.

"Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP", a declarat Udrea, la B1 TV, intrebata daca se va mai inscrie in competitia pentru presedintia partidului.

"E congres pe data de 8 februarie, vom vedea atunci cine se inscrie in competite, important este ca viitoarea conducere a partidului, indiferent din cine va fi formata, ea sa vina cu o viziune care sa contina o strategie de partid de opozitie, suntem singurul partid de opozitie la o guvernare PSD-PNL. Constatam ca astazi toata lumea este la putere: PSD prin Guvernul Ponta si PNL prin domnul Iohannis", a continuat ea, potrivit Mediafax.

Elena Udrea a mai spus ca aceste consultari ale presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii partidelor sunt doar "un pretext", intrucat ei au cazut de acord asupra bugetului Apararii inca din anul 2013.

"Iohannis discuta doar cu cei care sunt de acord cu dansul. Cei care au alte puncte de vedere nu sunt bine veniti la consultari", a subliniat lideril PMP.

Iohannis, consultari cu partidele la Cotroceni: Acord in unanimitate pentru suplimentarea bugetului Apararii

Klaus Iohannis a discutat, luni, cu reprezentantii partidelor politice parlamentare si reprezentantii minoritatilor nationale pe tema bugetului alocat Apararii. A fost prima consultare de acest gen dupa castigarea alegerilor prezidentiale.

Nici reprezentantii PMP, condus de Elena Udrea, nici cei ai PLR, condus de Calin Popescu Tariceanu, nu au fost invitati la consultari, desi aceste formatiuni politice detin un numar important de parlamentari.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News