Udrea, catre turoperatori: Anul acesta tot cu mine veti lucra

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 16:161671 citiri
Udrea, catre turoperatori: Anul acesta tot cu mine veti lucra
Foto: Arhiva

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, le-a transmis marti reprezentantilor Consiliului Consultativ pentru Turism ca si in 2012 vor lucra tot cu ea.

"Categoric, turismul este cel mai important obiect de activitate al acestui minister. Voi continua sa-i acord toata atentia. Sunt probleme care au ramas nerezolvate si pe care as vrea sa le rezolvam in acest an, pentru ca ce stim sigur, sau aproape sigur, este ca anul acesta vom colabora, sau tot cu mine veti lucra.

As vrea eventual sa nu ne despartim pana nu inchidem toate problemele pe care le-am deschis in 2009 si, desigur, daca va fi sa lucram si in continuare, gasim altele de rezolvat", a declarat Elena Udrea, informeaza Mediafax.

Ministrul Turismului a mai precizat ca in 2012 promovarea acestui domeniu se va face pe canalele interne, dar si pe cele din strainatate.

"Sunt foarte multe lucruri de facut, de la actiunile de promovare pana la investitiile pe care le vom demara in infrastructura turistica", a mai spus Udrea.

Anul acesta se vor cheltui 11 milioane de lei pentru promovarea turistica a tarii noastre, bani care provin de la stat si din fonduri europene.