Udrea: Antonescu si Ponta se tem ca scad in sondaje

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 17:102215 citiri
Udrea: Antonescu si Ponta se tem ca scad in sondaje

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului, a declarat luni in cadrul sesiunii extraordinare a Parlamentului, ca liderii Opozitiei, Crin Antonscu si Victor Ponta, vor sa organizeze alegeri anticipate pentru simplul motiv ca se tem ca scad in sondaje.

"Imi pare rau ca dl. Ponta si Antonescu nu mai sunt in sala, pentru ca as fi vrut sa le spun ca au fost amandoi la putere, au fost amandoi ministri si nu a ramas nimic de pe urma domniilor lor. Nu au putut sa schimbe nimic, sa gaseasca solutii la problemele pe care Romania le are si nici astazi nu demonstreaza ca au solutii.

Scadeti in sondaje si vreti alegeri cu cateva luni mai devreme, nu conteaza pretul platit de Romania", a spus Elena Udrea.

Aceasta a adaugat ca a incercat, in mandatul de ministru, sa aiba un comportament responsabil, adaugand ca Opozitia se comporta ca si cum ar avea un rol demolator si distructiv. Udrea a laudat realizarile Guvernului condus de Emil Boc, sustinand ca acesta "a pus centura de siguranta peste Romania" si a avut curajul sa ia masuri grele la timp, aducand crestere economica in 2011.

"Incercati prin toate mijloacele sa blocati, sa distrugeti tot ce ar putea sa faca bun acest Guvern, va comportati ca si cum rolul Opozitiei trebuie sa fie exclusiv demolator si distructiv.

Oamenii ne-au trimis pe toti in Parlament nu pentru a injura presedintele, Guvernul, membrii Cabinetului, premierul, nu pentru a parasi Parlamentul cand se voteaza o lege, ci pentru a le reprezenta responsabil interesele", a declarat Elena Udrea.

Liderii Opozitiei au cerut, luni, in Parlament, sprijinul pentru un Guvern de tehnocrati si organizarea de alegeri anticipate, pe fondul protestelor care au avut loc in Bucuresti si in alte orase ale tarii in ultimele zece zile.