Udrea: Alinei Gorghiu ii va fi dificil sa se impuna in fata unuia ca Vasile Blaga

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 18:17 4193 citiri
Foto: Digi24

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, ca alegerea Alinei Gorghiu in functia de presedinte PNL este un semnal bun pentru clasa politica, dar crede ca acesteia ii va fi dificil sa se impuna in fata "unuia ca Vasile Blaga".

"Alegerea Alinei Gorghiu in functia de co-presedinte al PNL reprezinta un bun semnal pentru societate si pentru clasa politica. E o tanara ambitioasa, care a muncit foarte mult si a progresat vizibil in ultimii ani. Chiar daca partidele noastre sunt pe pozitii diferite si chiar daca sunt de parere ca PNL este inca un partid profund nereformat, ii doresc succes Alinei Gorghiu", a precizat Udrea.

Alina Gorghiu este noul presedinte PNL - ce planuri are in fruntea partidului

Cine este Alina Gorghiu, noul presedinte al PNL

Ea a aratat ca si-ar dori ca Alina Gorghiu sa se impuna in PNL, dar crede ca ii va fi dificil in fata "unuia ca Vasile Blaga".

"Mi-as dori sa se impuna, dar ii va fi dificil in fata unuia ca Vasile Blaga. Sper ca alegerea sa, la fel ca si prezenta mea in fruntea PMP, sa se constituie intr-un imbold pentru foarte multe doamne sa intre in politica si sa indrazneasca sa tinteasca sus, pentru ca, iata, se poate", a adaugat Elena Udrea.

Alina Gorghiu a fost aleasa, joi, in functia de presedinte al vechiului PNL, copresedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, in cadrul sedintei Biroului Politic National al partidului, surclasandu-l pe Ludovic Orban.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News