The Telegraph: Printul Charles si Elena Udrea, campionii Carpatilor

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 20:14
4688 citiri
The Telegraph: Printul Charles si Elena Udrea, campionii Carpatilor
Foto: foxcrawl.com

Elena Udrea a declarat, pentru cotidianul britanic The Telegraph, ca printul Charles a facut mai multe pentru tara noastra decat majoritatea romanilor.

Ministrul Dezvoltarii si Turismului l-a laudat pe mostenitorul tronului britanic, spunand despre acesta ca se lupta pentru conservarea Romaniei. Cei doi sunt numiti "campionii Carpatilor", intr-un material publicat de The Telegraph.

Elena Udrea a profitat de vizita pe care a facut-o in Marea Britanie, marti, pentru a lauda initiativa printului Charles, care sustine campania de protejare a ultimelor paduri salbatice ale Europei - Muntii Carpati.

Dupa intalnirea pe care a avut-o cu printul Charles, ministrul Turismului l-a numit un "om minunat", care este vazut ca un erou in Romania. Totodata, Udrea a spus despre monarhul britanic ca "a facut mai multe pentru Romania decat majoritatea romanilor" si ca "entuziasmul lui pentru tara noastra a reprezentat o inspiratie".

Elena Udrea a avut o intalnire-surpriza cu printul Charles

Printul Charles, ruda indepartata a lui Vlad Tepes, este pasionat de regiunea Carpatilor si chiar detine doua proprietati aici, pe care le-a transformat in case de vacanta. El a sustinut, intr-un documentar difuzat de Travel Channel, Wild Carpathia, ca este vital ca padurile vaste ale Carpatilor sa fie protejate, ca sa nu impartaseasca soarta majoritatii padurilor britanice.

Elena Udrea a spus ca Muntii Carpati "au ceva unic" si ca Delta Dunarii este o alta comoara romaneasca pentru iubitorii de natura si de pasari. Ea a amintit si despre bisericile fortificate, manastirile vechi si orasele cu atmosfera medievala, precum Sibiu sau Brasov, spunand ca "cei mai multi britanici au vazut probabil tari precum Franta, Spania si Italia, dar Romania este ceva diferit".

The Telegraph, despre Udrea: "Ambitia blonda"

Ministrul Turismului a adaugat ca, in Romania, turistii pot gasi "o imbinare a trecutului cu prezentul, adevarata salbaticie si sanse reale de a vedea un urs brun". Sau chiar pe urmasul tronului britanic, incheie autorul articolului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea printul Charles, #Udrea intalnire Printul Charles, #Udrea lauda printul Charles , #ministrul Dezvoltarii si Turismului