Roberta Anastase: O sustin pe Elena Udrea (Video)

Joi, 21 Martie 2013, ora 14:32 2735 citiri

Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la Conventia Nationala de sambata, motivandu-si alegerea prin faptul ca fostul Ministru al Dezvoltarii si Turismului face parte din echipa din echipa de tineri "antrenata" de Traian Basescu.

"In 2001, cand Traian Basescu era ales presedinte al PDL, aducea langa el o echipa de oameni tineri, pe care ulterior o arunca in batalie", a precizat Roberta Anastase, adaugand ca votul sau "merge catre schimbare, catre viitor", transmite Realitatea TV.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a tinut sa sublinieze ca optiunea ei pentru Elena Udrea nu se datoreaza faptului ca si aceasta este tot femeie. "Nu o sustin pe Elena doar pentru faptul ca are acelasi 'defect' pe care il am si eu, ca e femeie. E un lider politic pe care fie il apreciezi sau nu, fie il iubesti sau il urasti, dar nu te lasa indiferent", considera Roberta Anastase.

Desi si-a exprimat temerea ca la Conventia Nationala a PDL, programata pentru 23 martie, vor avea loc nereguli importante in ceea ce priveste organizarea, intr-un interviu acordat Ziare.com, Elena Udrea s-a declarat increzatoare ca va castiga alegerile de sambata.

Elena Udrea: Voi castiga alegerile Interviu video

"Voi castiga aceste alegeri si din calculele pe care le facem pe delegatii care isi exprima sustinerea fata de noi, dar si din perceptia pe care o avem general vorbind, pornind de la faptul ca pe ultima suta de metri, lideri importanti de organizatii locale isi exprima sustinerea fata de aceasta motiune. Primarii, in special de mari municipii, dar si primari cu care am lucrat ca ministru al Dezvoltarii, sunt in marea lor majoritate de partea mea si incep acum sa-si exprime public sustinerea", a spus, pentru Ziare.com, Elena Udrea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News