Revolta in PMP Partidul cu Udrea, Fundatia cu Diaconescu?

Luni, 18 August 2014, ora 19:28 3815 citiri
Foto: Arhiva

Mai multe organizatii ale Fundatiei Miscarea Populara, dar si una a Partidului Miscarea Populara, anunta ca vor strange in continuare semnaturi pentru Cristian Diaconescu, dupa ce acesta si-a anuntat demisia din partid si candidatura independenta la alegerile prezidentiale.

Astfel, presedintele interimar al PMP Hunedoara, Mihaela Brate, a declarat ca organizatia strange in continuare sematuri pentru Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu demisioneaza din PMP. Va candida independent la prezidentiale

"Cristian Diaconescu este candidatul oficial al PMP, votat in Colegiul National al PMP, intr-o sedinta la care si eu am fost prezenta si mi-am exprimat votul. Organizatia PMP Hunedoara a primit de la centru un formular-tip pentru strangere de semnaturi si o circulara prin care ni se solicita acest lucru. Dupa declaratiile din ultimele zile, am sunat la Bucuresti si am cerut lamuriri. Ni s-a spus ca atat timp cat nu avem nicio hartie oficiala legata de un alt candidat sa strangem in continuare semnaturi. Pana acum avem vreo 700", a spus Mihaela Brate, citata de Mediafax.

Aceasta a mentionat, insa, ca PMP Hunedoara ar sustine-o pe Elena Udrea daca presedintele PMP ar candida la alegerile prezidentiale.

Udrea, gata de prezidentiale: Il pot bate pe Ponta! Ce spune despre demisia lui Diaconescu

"Noi sustinem persoana care are cele mai multe sanse sa ajunga in turul al doilea la alegerile prezidentiale si apoi sa castige lupta. Practic, noi nu sustinem un om, noi sustinem sansa. Oricum vom sti mai multe maine (marti - n.red.), cand va avea loc o noua sedinta a Colegiului National", a adaugat Brate.

Fundatia Miscarea Populara il sustine pe Diaconescu

Totodata, filialele judetene ale Fundatiei Miscarea Populara din Cluj, Gorj, Satu-Mare si Timis, sustin hotararea presedintelui Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, de a candida ca independent in cursa pentru Cotroceni.

"Astfel, in filialele noastre, va incepe in scurt timp procesul de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatului independent Cristian Diaconescu si credem ca intr-un rastimp relativ scurt, tinta de 200000 de semnaturi va fi depasita!

Sustinem, de asemenea, calendarul electoral pe care dl. Cristian Diaconescu il va avea in judetele noastre, toate acestea cu tinta finala de castigare a alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014", se arata intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook Miscarea Populara.

Udrea, gata de prezidentiale: Il pot bate pe Ponta! Ce spune despre demisia lui Diaconescu

Cristian Diaconescu a anuntat, luni, ca demisioneaza din Partidul Miscarea Populara si va candida in calitate de independent la alegerile prezidentiale din toamna. Replica a venit imediat de la Elena Udrea, presedintele PMP, care a spus ca Diaconscu fusese "propus, nu votat" pentru a fi candidatul PMP in cursa pentru Cotroceni.

De asemenea, Elena Udrea a declarat ca e gata sa-si asume candidatura la prezidentiale, apreciind in acest context ca il poate invinge pe Victor Ponta "in orice competitie".

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza ORD cel adevarat
ORD cel adevarat
rank 5
NANA-na, el si ea si...ce vom mai afla....NANA-na s-apoi om vedea.
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5