Regretele Elenei Udrea si ultimii bani dati la Arcul de Triumf

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 16:20
5264 citiri
Regretele Elenei Udrea si ultimii bani dati la Arcul de Triumf
Foto: Arhiva

Ministrul demisionar al Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri ca nu regreta ca paraseste MDRT, dar ca are nostalgii pentru ca nu a reusit sa toate lucrurile pe care si le-a propus.

"Acum, sigur, cand te legi de o activitate asa cum a fost cea de ministru al Turismului, in principal, dar si al Dezvoltarii Regionale, cand reusesti sa faci multe lucruri dintre cele pe care ti le propui, cand mai ai multe pe care ai fi vrut sa le faci, dar pe care, cu siguranta, le va face viitorul ministru - si o sa il sprijin cat sta in competentele si in calitatea mea de parlamentar - nu neaparat ai regrete, dar ai nostalgii, pentru ca a fost o activitate frumoasa.

A fost o perioada in care am reusit sa fac foarte multe lucruri, a fost o perioada in care, asa cu spuneam la inceputul mandatului, m-am indragostit de turism si asa voi ramane", a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ce a facut Udrea la sfarsit de mandat

Ministrul demisionar al Turismului a precizat ca "am semnat astazi, la sfarsitul mandatului de ministru al Dezvoltarii, doua contracte extrem de importante pentru Capitala.

Pe de o parte, finantarea proiectului de consolidare si restaurare a Arcului de Triumf, tinta fiind aceea a atragerii a 25.000 de turisti pe an dupa finalizarea lucrarilor. Incercam astfel sa-i redam splendoarea de alta data unuia dintre simbolurile Bucurestiului", a scris Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

Vicepresedintele PDL a adaugat ca a semnat, alaturi de primarul Sectorului 6, Cristian Poteras, doua contracte de modernizare urbanistica pentru cartierul Militari din Bucuresti.

"Acestea vor viza strazile, trotuarele, spatiile verzi si parcarile din zona Bulevardul Iuliu Maniu, Soseaua Virtutii, Aleea Politehnicii si Aleea Cetatuia.

Valoarea totala a contractelor, toate derulate cu fonduri europene, depaseste 20 de milioane de euro", a notat sefa PDL Bucuresti.

La conducerea MDRT a fost desemnat Cristian Petrescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea demisie MDTR, #Udrea mandat mnisterul Turismului , #ministrul Dezvoltarii si Turismului