Reactia Elenei Udrea la noua cerere de urmarire penala a DNA: Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine!

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 17:57
11389 citiri
Reactia Elenei Udrea la noua cerere de urmarire penala a DNA: Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine!
Foto: Ziare.com

Elena Udrea o ataca pe Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al DNA, dupa ce institutia anticoruptie a cerut aviz pentru urmarirea sa penala in dosarul campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu.

Fostul ministru al Turismului sustine ca sefa DNA doreste sa scape de scandalul "cucuveaua mov", referitor la o adresa de email de pe care Kovesi ar fi corespondat cu Sebastian Ghita in trecut, cucuveauamov@gmail.com, si care ar fi fost sparta de hackerii de la Black Cube.

"Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou!

De cate ori este in criza de imagine, apeleaza la dosare si acuzatii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De data aceasta, rahatul in care se afla nu poate fi acoperit nici daca m-ar lapida personal!

Instigare la luare de mita, in campania electorala din 2009, in dosarul unde deja m-au acuzat de spalare de bani. Desi de la momentul chemarii mele la DNA acum doua saptamani nu s-a mai intamplat nimic, abia acum cer urmarirea penala pentru aceste presupuse fapte. De ce nu au cerut atunci??? Pentru ca acum era nevoie de ceva care sa acopere cucuveaua mov", scrie pe Facebook Elena Udrea.

Udrea, care este acuzata de instigare la luare de mita in dosarul banilor stransi in campania prezidentiala din 2009 a lui Traian Basescu, in care este implicata si fiica mai mare a acestuia, Ioana, ii transmite lui Kovesi sa cerceteze si sponsorizari primite de politicieni care conduc in prezent PNL, fosti la PDL.

"Nu vreti, doamna Kovesi, sa vedeti ce este si cu sponsorizarile ori banii adusi la sediul central al PDL, la cei care astazi sunt in conducerea PNL, facute in aceeasi campanie?

Chiar daca mai reusiti sa faceti putin scandal, tot va trebui sa raspundeti daca foloseati adrese de mail secrete ca sa vorbiti cu Ghita despre cum sa va acoperiti plagiatul sau pentru a da in mod ilegal informatii pe surse din dosarele adversarilor! Si chiar este penal daca este adevarat!", a mai notat Udrea.

In noua cerere a DNA catre Camera Deputatilor, procurorii spun ca detin probe din care rezulta ca Elena Udrea l-a determinat pe Gheorghe Nastasia, fost secretar de stat in Ministerul Turismului, si pe Victor Tarhon, fost presedinte al CJ Tulcea, "sa ceara reprezentantilor unor societati comerciale care aveau contracte cu cele doua institutii sa achite contravaloarea unor servicii de publicitate furnizate in cadrul campaniei electorale".

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Udrea Kovesi cucuveaua mov, #Udrea atac Kovesi, #DNA cerere urmarire penala Udrea, #Udrea campanie prezidentiala Traian Basescu , #DNA
Comentarii
Poza cop4you
cop4you
rank 5
Pentru ex-ministru elena udrea, ex-sustinuta de ex-presedintele TB
Poza patrula
patrula
rank 5