O organizatie PMP se delimiteaza de afirmatiile lui Udrea: Au fost facute in calitate de turist

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 15:05
3491 citiri
O organizatie PMP se delimiteaza de afirmatiile lui Udrea: Au fost facute in calitate de turist
Foto: Ziare.com

Partidul Miscarea Populara (PMP) Constanta a anuntat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile deputatului independent Elena Udrea privind "meritele gruparii Mazare-Constantinescu la dezvoltarea municipiului si a judetului Constanta".

"Declaratiile doamnei deputat independent Elena Udrea au fost facute in calitate de turista si nu reprezinta punctul de vedere al constantenilor. Partidul Miscarea Populara Constanta se delimiteaza in totalitate de declaratiile acesteia", a mentionat, printr-un comunicat remis presei, presedintele PMP Constanta, Claudiu Iorga Palaz.

Potrivit acestuia, fostul primar Radu Mazare si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au blocat dezvoltarea municipiului si judetului.

Udrea il regreta pe Mazare: Se vede ca nu mai e primar. Pana si M-ul de la Mamaia picase

"Consideram ca gruparea Mazare-Constantinescu este cea care a facut cel mai mare rau constantenilor si a blocat dezvoltarea atat a municipiului, cat si a judetului.

Daca astazi, municipiul (si statiunea Mamaia), cat si judetul arata deplorabil, este tot vina gruparii Mazare-Constantinescu, deoarece cei care conduc azi Primaria Constanta si Consiliul Judetean Constanta sunt oamenii de casa ai acestora si sunt crescuti politic de PSD", a afirmat Palaz.

Elena Udrea a afirmat, marti, in fata sediului Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, ca se simte lipsa primarului Radu Mazare pentru ca Mamaia arata mai rau decat anul trecut. Ea a spus ca, desi nu a fost niciodata "fan Radu Mazare", se vede ca orasul Constanta nu mai are primar, iar lucrarile de investitii demarate de Consiliul Judetean, in perioada mandatului ei de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, sunt in prezent blocate.

Elena Udrea a afirmat ca s-a intalnit in timpul vacantei pe care o petrece intr-un complex hotelier de la Navodari atat cu Radu Mazare, cat si cu Nicusor Constantinescu, discutand impreuna, la o cafea, despre proiectele incepute pe litoral si nefinalizate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#PMP delimitat Udrea, #Udrea afirmatii Mazare, #Udrea Mazare Constanta , #Partidul Miscarea Populara