Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

EXCLUSIV Confesiunile milionarului Budeanu. Despre geanta in care a carat o spaga de 3,8 milioane de dolari, Elena Udrea si relatia cu "cel mai destept baiat din Energie"

Autor: Ionel Stoica - Redactor-sef adjunct Ziare.com
Joi, 06 August 2020, ora 08:41
93408 citiri
EXCLUSIV Confesiunile milionarului Budeanu. Despre geanta in care a carat o spaga de 3,8 milioane de dolari, Elena Udrea si relatia cu "cel mai destept baiat din Energie"
Radu Budeanu alaturi de sotia sa, Cristina Savulescu FOTO Instagram/ Cristina Savulescu

Milionarul Radu Budeanu, care controleaza un grup de presa din care fac parte publicatii precum Cancan, Gandul sau ProSport, actionar si manager al societatii Romprest, a facut marturisiri complete in fata procurorilor DNA care au instrumentat dosarul "Hidroelectrica."

O ancheta finalizata cu rechizitoriu si in care au fost trimisi in judecata fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea - pentru trafic de influenta si spalare a banilor, si afaceristul Dan Andronic - pentru marturie mincinoasa. Pe scurt, Elena Udrea este acuzata ca a cerut 5 milioane de dolari - din care a primit 3,8 milioane - de la milionarul Bogdan Buzaianu, pentru ca in schimb sa intervina pentru mentinerea contractului intre Hidrolectrica si firma acestuia, Energy Holding. Faptele ar fi avut loc in anul 2011.

Radu Budeanu este cunoscut ca facand parte din asa-numitul Grup de la Monaco. El a fost casatorit, timp de noua ani, cu stilista Dana Budeanu, cu care are doua fete. In prezent este casatorit cu creatoarea de moda Cristina Savulescu.

Potrivit DNA, Radu Budeanu a jucat rolul de intermediar in aceasta afacere, intre Bogdan Buzaianu si Elena Udrea. Procurorii l-au cercetat initial pe Budeanu pentru spalare de bani si trafic de influenta in forma continuata. Dupa trimiterea in judecata a Elenei Udrea si a lui Dan Andronic, anchetatorii au clasat acuzatia de spalare de bani.

Ulterior, la sfarsitul lunii iulie 2020, au schimbat incadrarea celei de-a doua infractiuni in complicitate la trafic de influenta. In acel moment, Budeanu incheie un acord de recunoastere a vinovatiei pentru o sentinta de 2 ani de inchisoare cu suspendare.

"Am remis 3,8 milioane de dolari"

Pe 21 iulie, Radu Budeanu dadea in fata procurorului DNA o scurta declaratie, care a fost inregistrata audio.

"Am luat la cunostinta de schimbarea incadrarii juridice. Recunosc si regret savarsirea faptei. Sunt de acord cu noua incadrare juridica stabilita prin ordonanta din 16 iulie 2020.

Ca intermediar al lui Nicolae-Bogdan Buzaianu, la solicitarea acestuia, i-am propus Elenei- Gabriela Udrea, prin intermediul Anei-Maria Topoliceanu, suma de 5.000.000 de dolari SUA pentru a nu mai fi atacat si hartuit public de ea si de cei din apropierea sa.

Totodata, rugamintea era sa nu existe probleme in ce priveste contractul derulat de Hidroelectrica de catre firma lui Nicolae- Bogdan Buzaianu, mai ales ca acesta era in discutii finale de vanzare a acestei firme unui fond din Qatar.

In concret am remis la sediul PDL suma de 3,8 milioane de dolari, Anei-Maria Topoliceanu. Nu am avut niciun beneficiu personal de pe urma acestei actiuni. Nu aveam de ales in legatura cu situatia descrisa mai sus, deoarece depindeam din toate punctele de vedere, la acea vreme, de Nicolae - Bogdan Buzaianu.

Doresc incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei. Alte aspecte nu am de declarat," declara Radu Budeanu.

DNA: Declaratia, proba decisiva

Datele din acest articol sunt din dosarul aflat pe masa unui judecator de la Tribunalul Bucuresti, care urmeaza sa decida asupra acordului semnat de Budeanu cu DNA.

Procurorul DNA explica si motivele pentru care a incheiat acordul cu milionarul: "Radu Ioan Budeanu are un loc de munca stabil- (manager Romprest- n.red.), are copii minori in intretinere, nu are antecedente penale, are studii superioare, a avut o atitudine sincera, nu a avut un folos personal din savarsirea infractiunii cercetate, a contribit decisiv la probarea activitatii infractionale a inculpatei Elena Gabriela Udrea, e complice, nu autor al cumpararii de influenta, rolul sau a fost minor."

Probele din cazul Hidroelectrica

Anterior acestei marturii, Radu Budeanu daduse mai multe declaratii la DNA, in care explica traseul presupusei spagi. El si Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Nationale de Investitii, fosta apropiata a Elenei Udrea, au dat declaratii cheie in acest caz.

Alte probe din dosar: interceptari telefonice, e-mailuri, declaratiile unor martori sub acoperire, declaratiile unor politicieni sau ale unor angajati Energy Holding, documente bancare etc.

Ziare.com prezinta acuzatiile DNA in acest caz, asa cum sunt in dosarul de la Tribunalul Bucuresti.

Udrea, atac dur la Budeanu

Trebuie spus ca Elena Udrea a reactionar dur pe Facebook, saptamana trecuta, dupa ce stirea ca Budeanu a facut acord cu procurorii DNA a fost data publicitatii.

Ea spunea ca este vorba de un dosar vechi din 2015, bazat pe denunturi si ca toti participantii la faptele din dosar au fost scosi din cauza de procurori, prin dosare disjunse, "scopul fiind evident acela de a-i convinge, cu promisiuni sau amenintari, sa declare asa cum vor procurorii, ca sa reiasa ca eu as fi facut ceva penal."

"Nu il condamn pe Radu Budeanu pentru ca a ales sa spuna ce vor procurorii in schimbul unei libertati aproape sigure, pentru ca stiu ca are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui. Desi, mai ales fiind barbat, poate era mai onorabil sa-si obtina libertatea luptandu-se in instanta cu procurorii si spunand adevarul," precizeaza Elena Udrea.

Citeste integral reactia fostului ministru al Dezvoltarii - Udrea reactioneaza, dupa ce Budeanu a recunoscut ca i-ar fi dat spaga 3,8 milioane de dolari: A ales sa spuna ce vor procurorii in schimbul unei libertati aproape sigure

Povestea discretului milionar Buzaianu

Iar pentru a intelege mai bine intregul caz, trebuie sa spunem cine este Bogdan Buzaianu. Un om de afaceri discret, care este cunoscut la noi mai ales pentru contractele din energie ieftina pe care le-a avut cu Hidroelectrica, dar si pentru retehnologizarile esuate de la Portile de Fier sau de la hidrocentralele de pe Olt.

Bogdan Nicolae Buzaianu a renuntat in 2008 la cetatenia romana si a devenit cetateanul elvetian Nicolas Buzaianu.

Procurorii DNA ii fac milionarului o caracterizare inedita, preluand citate din mass-media:

"Bogdan Buzaianu a castigat miliarde de dolari de pe urma Hidroelectrica. Din 1996, i s-a permis sa cumpere energie de la stat, care prin firmele lui a fost revanduta unor fabrici de stat la preturi chiar si de 10 ori mai mari.

In 2001 a incheiat cel mai mare contract de energie cu Hidroelectrica, de aproape 1 miliard de dolari (...) Despre acel contract, procurorii DIICOT au spus ca reprezenta mai mult de 1 la suta din PIB-ul Romaniei de la acea vreme si ca ar fi fost incheiat ilegal."

Bogdan Buzaianu

Foto: captura video Youtube/Media Consulta International

Ministrul Industriilor in Guvernul Adrian Nastase, cand au fost incheiate contractele, era Dan Ioan Popescu, nasul de cununie al lui Bogdan Buzaianu.

Prieten si partener de afaceri

Procurorii DNA arata ca in 2011, Budeanu era omul de incredere al lui Buzaianu. Lucru confirmat chiar de acesta. "Initial, am avut cu Buzaianu Bogdan Nicolae o relatie de prietenie care ulterior s-a combinat cu o relatie de afaceri, in sensul ca lucram in conducerea societatilor pe care acesta le detinea.

Precizez ca mi-am desfasurat activitatea in calitate de director la SC Revista Ciao SRL, Media Promovalores SRL, Cancan Media SRL, societati in care asociati erau societati de tip off-shore controlate de Buzaianu Bogdan Nicolae," explica Budeanu.

Pe de alta parte, relatia Elena Udrea- Radu Budeanu este descrisa astfel de Ana Maria Topoliceanu: "Udrea Elena Gabriela si Radu Budeanu cred ca se cunosteau cel putin din anul 2009. Imi amintesc ca in anul 2009, in timpul campaniei prezidentiale am fost trimisa de Elena Udrea sa discut cu Radu Budeanu in legatura cu o reclama intr-un ziar.

Stiu ca Elena Udrea il cunostea atat pe Radu Budeanu cat si pe sotia acestuia, Dana Budeanu intrucat i-am vazut pe acestia la ziua lui Dorin Cocos din anul 2010 si cred ca i-am mai vazut si la alte sarbatori pe care nu mi le amintesc la acest moment."

Investitorii din Qatar

Potrivit declaratiilor din dosar, Buzaianu voia la sfarsitul anului 2010 sa vanda Energy Holding unor investitori din Qatar, pe de o parte, si mai avea nevoie ca autoritatile sa nu-i deranjeze, macar pentru moment, contractele cu Hidroelectrica SA, dar si ca politicienii influenti sa nu-i fie ostili in public. Era o perioada in care fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, cerea in mod public renegocierea contractelor cu "baietii destepti din energie."

Buzaianu ii invita in Romania pe reprezentantii fondului din Qatar si incearca sa le arate ca Energy Holding SRL este o societate cu o buna reputatie la nivelul politico - economic - national.

"Personal am organizat intalnirea oamenilor de afaceri cu ministrul Udrea Elena Gabriela, in sensul ca am rugat-o pe Udrea Elena Gabriela sa-i primeasca pe acestia neaparat. Udrea Elena Gabriela era perceputa ca o persoana cu puteri mult mari decat cele oferite de portofoliul pe care il detinea. Mai mult, Udrea Elena Gabriela era cea care atacase in media SC Energy Holding SRL, iar rostul acestei intalniri era de a-i convinge pe oamenii de afaceri din Qatar ca societatea lui Buzaianu Bogdan Nicolae nu are probleme.

Pentru intrevederea cu premierul Emil Boc stiu ca a sunat Udrea Elena Gabriela si ca intr-un anumit mod a intervenit si Bobby Paunescu," mai povesteste Budeanu.

Donatia: O suma de 6 cifre

Potrivit DNA, Budeanu ar fi continuat mai insistent discutiile cu Elena Udrea, sugerandu-i ca Bogdan Buzaianu ar fi dispus sa ii ofere bani, dar ca ar dori sa fie ajutat. Intrucat, de-a lungul intrevederilor, Radu Budeanu ar fi inceput sa spuna prea deschis lucruri periculoase, Elena Udrea l-ar fi trimis sa discute detaliile cu Ana Maria Topoliceanu.

"Am initiat legatura cu Elena Udrea. M-am vazut de multe ori. Si la un moment dat am pus problema unui ajutor clar venit din partea lui Bogdan Buzaianu, peprincipiul de a fi lasati in pace (...) discutia a fost foarte fina la inceput si la urma am zis ca este clar ca vrem sa... ca Buzaianu vrea sa faca o donatie, ca se gandeste la o suma de 6 cifre (potrivit unei note DNA- probabil se referea la o suma cu sase zerouri). Si, ce parere are? Si raspunsul a fost foarte simplu: E ok, du-te la Ana Maria Topoliceanu . Asa am vorbit cu Ana Maria Topoliceanu."

"Dupa aceasta discutie cu Udrea Elena Gabriela, i-am spus lui Buzaianu Bogdan Nicolae ca propunerea sa este acceptata si ca urmeaza sa iau legatura cu Ana Maria Topoliceanu pentru a stabili detalii (...) Buzaianu Bogdan Nicolae mi-a spus ca este in regula si ca pot sa merg sa discut cu Ana Maria Topoliceanu."

Foto: Facebook/ Elena Udrea

Potrivit lui Budeanu, banii promisi erau ca Bogdan Buzaianu sa nu fie "atacat", "pentru a nu se intampla, nu stiu... poate o taiere a contractului, pentru a fi lasat in pace ca si cum sa fie lasat in pace sa isi desfasoare activitatea.", "ca sa rezolve toata problema respectiva, cu contractul...".

Tot Budeanu ar mai fi adaugat: "I-am spus ca Buzaianu Bogdan Nicolae avanseaza o suma cu sase cifre pentru a nu fi atacat, pentru a nu se intampla o taiere a contractului, pentru a fi lasat in pace sa-si desfasoare activitatea."

Budeanu sustine ca Bogdan Buzaianu i-ar fi spus ca banii ar fi fost pentru Elena Udrea, lucru pe care i l-a transmis acesteia: "E treaba ei ce face. Pentru ea. Daca ea... Pentru ea, normal (...) Pentru ea, sa rezolve problema ca ea o putea rezolva, nu o putea rezolva altci...(...) A fost cu ea discutia, deci banii erau pentru ea, punct. Ce nu inteleg ce nu se intelege? Erau pentru ea. Ce sa fac?!".

Intalnirea Budeanu- Topoliceanu

Este momentul in care Budeanu ar fi contactat-o pe Ana Maria Topoliceanu, in perioada iulie-august 2011, careia i-ar fi explicat mai deschis care erau pretentiile lui Bogdan Buzaianu, mai exact ca doreste ca Elena Udrea sa intervina pe langa reprezentantii Hidroelectrica SA pentru a fi mentinute contractele incheiate de firmele sale.

Iata ce declara Topoliceanu: "In luna octombrie 2011 am plecat din functia de director general la CNI prin demisie. (...) Anterior plecarii mele din aceasta functie a venit la mine la birou, Radu Budeanu si mi-a spus ca a vorbit cu Udrea Elena Gabriela sa-l ajute pe prietenul lui Bogdan Buzaianu cu niste contracte la Hidroelectrica. Din cate imi amintesc Elena Udrea il trimisese la mine sa imi explice despre ce este vorba si sa imi spuna ce vrea. Practic eu trebuia sa tin legatura intre Elena Udrea si Radu Budeanu. Cred ca era vorba despre renegocierea pretului din contract."

Topoliceanu spune si ce ar fi discutat cu Udrea: "I-am transmis Elenei Udrea ce mi-a spus Radu-Ioan Budeanu, respectiv ca vine din partea lui Nicolae Bogdan Buzaianu care doreste sa fie ajutat cu contractele amintite. Nu-mi amintesc acum exact cuvintele Elenei Udrea, dar ideea celor spuse de ea era in sensul ca o sa verifice, o sa vada despre ce este vorba, probabil sa constate daca poate sa-i ajute sau nu. Daca Elena Udrea spunea ca nu o intereseaza i-as fi transmis asta lui Radu-Ioan Budeanu si totul se termina aici."

Fiind intrebata la DNA daca "a spus direct Elena Udrea ca va rezolva problema lui Bogdan Buzaianu?", Ana Maria Topoliceanu a raspuns: "Nu. Cred ca nici nu stia daca poate sa rezolve aceste probleme."

Pretinderea banilor

Radu Budeanu ar fi vizitat-o de mai multe ori pe Ana Maria Topoliceanu si s-ar fi interesat de ce a spus Elena Udrea, daca se implica sau nu in rezolvarea problemelor lui Bogdan Buzaianu. El ar fi avansat chiar suma de 5 milioane de dolari, afirmand ca aceasta e suma pe care Bogdan Buzaianu e dispus sa i-o dea Elenei Udrea, pentru rezolvarea problemelor sale.

Ana Maria Topoliceanu i-ar fi adus la cunostinta Elenei Udrea, oferta si conditiile care o insoteau, iar aceasta si-ar fi exprimat neindoielnic acordul.

Declaratia Anei Maria Topoliceanu: "I-am comunicat lui Radu Budeanu ca i-am transmis Elenei Udrea ceea ce-mispusese el".

"Precizez ca Radu Budeanu venise de mai multe ori la mine sa ma intrebe daca am mai discutat cu Elena Udrea despre problema sa si daca am vreun raspuns de la aceasta pentru el."

"In perioada urmatoare Radu-Ioan Budeanu a venit la mine destul de des. Intr-una din primele intalniri acesta mi-a spus ca o sa dea din partea lui Nicolae Bogdan Buzaianu, 5.000.000 de dolari, Elenei Udrea. Niciodata nu s-a discutat ca acesti bani sunt pentru partid; discutiile erau in sensul ca banii erau pentru Elena Udrea. I-am transmis Elenei Udrea ce mi-a spus Budeanu, respectiv ca Nicolae Bogdan Buzaianu e dispus sa ofere 5.000.000 de dolari, pentru rezolvarea acestei probleme vizand contractele incheiate de SC Energy Holding SRL cu SC Hidrolectrica SA."

"Elena Udrea mi-a spus: OK, fiind vizibil mirata de cuantumul sumei oferite. Aceasta nu a zis ca nu va interveni, ca nu-l va ajuta pe Nicolae Bogdan Buzaianu. Nu am discutat atunci cu Elena Udrea despre locul, momentul predarii banilor pentru ca nici eu nu stiam si nici ea nu a intrebat."

Potrivit DNA, in conditiile in care Bogdan Buzaianu ii cerea Elenei Udrea sa-si traficheze influenta, in schimbul unei sume de bani, "OK"-ul exprimat de aceasta e fara dubiu, o acceptare clara a foloaselor necuvenite oferite si o promisiune ca isi va folosi influenta.

Insistentele lui Buzaianu

Din luna iunie 2011, Radu Budeanu ar fi devenit tot mai insistent, sugerandu-i lui Bogdan Buzaianu sa-i dea Elenei Udrea, 5 milioane de dolari. Intrucat suma de bani i se parea cam mare, Nicolae Bogdan Buzaianu ar fi cerut un termen de gandire.

Inca de la sfarsitul anului 2010, Nicolae Bogdan Buzaianu ii predase contabilei sale din Energy Holding SRL, Lavinia Ticu, o geanta cu bani. In octombrie 2010, acesta ar fi sunat-o pe Lavinia Ticu si i-ar fi spus sa-i predea geanta cu bani lui Radu Budeanu.

Budeanu ar fi preluat geanta cu bani de la Lavinia Ticu si, ulterior, a dus-o la sediul PDL, unde i-a remis-o Anei Maria Topoliceanu, conform intelegerii stabilite telefonic intre acestia.

"La inceputul anului 2012 sau mai precis in perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012, am fost contactat telefonic de Buzaianu Bogdan Nicolae care mi-a spus sa ma duc la SC Energy Holding SRL, iar din discutia purtata am inteles ca trebuie sa iau de acolo banii pentru Udrea Elena Gabriela. Nu-mi amintesc exact continutul discutiei dar stiu ca de regula imi spunea: Du-te la pravalie!

Mentionez ca la SC Energy Holding SRL am luat legatura cu Lavinia Ticu (...) Lavinia Ticu mi-a dat o geanta. Am deschis geanta si am vazut ca in interior se aflau bani, care erau asezati si legati in folie de plastic cu scotch. Pot spune ca deasupra se vedeau euro. Nu am numarat banii si nici nu am discutat cu Lavinia Ticu despre cuantumul sumei care se afla in geanta. Precizez ca era o geanta de voiaj de circa 1,2 metri pe 80 centimetri."

Ana Maria Topoliceanu

Foto: Marian Ilie/ Mediafax/ Hepta

Geanta ar fi dat-o la sediul PDL

Radu Budeanu a preluat geanta cu bani de la Ticu Lavinia si, ulterior, a dus-o la sediul PDL, unde ar fi remis-o Anei Maria Topoliceanu, conform intelegerii stabilite telefonic intre acestia.

"Intre timp m-am intalnit cu Ana Maria Topoliceanu, i-am spus ca am banii si am intrebat-o cum facem. La o scurta perioada de timp, m-a contactat telefonic si mi-a spus sa vin la ea, la sediul PDL din Modrogan." Si Ana Maria Topoliceanu mentioneaza ca a convenit cu Radu Ioan Budeanu unde sa se aduca banii: "urmare a discutiei mele cu el..."

Ana Maria Topoliceanu ar fi anuntat-o pe Elena Gabriela Udrea ca s-a intalnit cu Radu Ioan Budeanu la sediul PDL si ca i-a predat suma reprezentand echivalentul a 3.800.000 de dolari, conform promisiunii anterioare. Practic, s-ar fi platit o prima transa din suma, restul urma a fi dat ulterior, sustin procurorii DNA.

Ana Maria Topoliceanu: "M-am trezit la partid cu o geanta cu bani de la Radu Budeanu. Sincer nu-mi amintesc la acest moment daca mi-a predat el geanta cu bani sau a trimis-o prin altcineva. Acest moment s-a petrecut la inceputul anului 2012. Nu am numarat o valiza de bani. Stiu ca in geanta se afla un biletel, deasupra banilor, pe care erau mentionate sumele in dolari, euro si lei. In total era vorba de 3.800.000 de dolari. Sumele in euro si in lei erau mai mici, echivalentul a catorva sute de mii de dolari."

Unde ar fi ajuns banii

Potrivit Anei Maria Topoliceanu o parte insemnata din bani a fost cheltuita in campania electorala a PDL din anul 2012."O mare parte din bani au fost utilizati pentru campania electorala la alegerile locale. Noi am platit materialele aferente campaniei electorale a lui Silviu Prigoana pentru Primaria Capitalei, a lui Paleologu pentru sectorul 1 si partial la sectorul 5."

Potrivit anchetei DNA, pentru campania electorala din primavara-vara anului 2012, in evidentele contabile ale PDL se inregistreaza donatii de 1.943.970 lei, pe numele unor persoane care nu si le asum si exista si donatii de 508.300 lei ale unor persoane care in mod vadit nu pot justifica provenienta banilor.

Intr-una din declaratii, Ana Maria Topoliceanu face un inventar mai detaliat al acestor cheltuieli.

O alta parte din bani ar fi fost data lui Dan Andronic pentru a finanta SC Editura Evenimentul si Capital SRL, astfel incat sa fie platite salariile angajatilor.

"O alta parte din bani a fost remisa lui Dan Andronic pentru salariile lunare ale angajatilor de la Evenimentul din dispozitia Elenei Udrea. Din discutiile purtate cu Dan Andronic am inteles ca banii erau introdusi in societate sa DA Comunications SRL din care era ulterior creditata SC Editura Evenimentul Zilei si Capital SRL," declara Topoliceanu.

La DNA, Dan Andronic nu si-a amintit acest detaliu: "Nu-mi amintesc sa fi primit vreo suma de bani de la Ana Maria Topoliceanu pentru creditarea activitatii SC Editura Evenimentul si Capital," Ulterior a declarat ca afirmatiile Anei Maria Topoliceanu nu sunt reale.

"Tot din banii primiti de la Radu Budeanu au fost efectuate o parte din platile catre Bobby Paunescu pentru actiunile ziarului Evenimentul Zilei, " mai declara Ana Maria Topoliceau.

Banii cash si creanta de 900.000 de euro

Potrivit DNA, Din suma promisa de Buzaianu, de 5 milioane de euro, Udrea ar fi primit, prin intermediari, suma de 3.800.000 de dolari, dar si o creanta de 900.000 de euro. Este vorba de o creanta pe care Buzaianu o avea de recuperat de la Bobby Paunescu. Acesta din urma gajase imprumutul de la Buzaianu cu actiunile la revista Capital si ziarul Evenimentul Zilei.

"Pentru a ascunde ca era beneficiara reala a creantei de 900.000 euro (care i-ar fi conferit pe cale de consecinta si puterea de a influenta activitatea societatii cu activitate media), Udrea Elena Gabriela a preluat creanta de la firma controlata de omul de afaceri, prin interpunerea unei alte firme paravan, apartinand unei cunostinte," acuza DNA.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Radu Budeanu DNA, #Radu Budeanu Elena Udrea, #Radu Budeanu Dan Andronic, #Radu Budeanu Bogdn Buzaianu , #DNA