Elena Udrea: USL se dezintegreaza - face politica la ciupeala

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 00:03
2874 citiri
Elena Udrea: USL se dezintegreaza - face politica la ciupeala
Foto: elenaudrea.ro

"De astazi (luni - n.red.), asa cum se prezinta lucrurile, PNL nu mai exista la Capitala", este parerea Elenei Udrea, care sustine "ceea ce s-a intamplat luni, cu eliminarea lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucuresti, este dovada cea mai clara a faptului ca, in acest moment, in interiorul USL se duce o batalie pe viata si pe moarte privind candidaturile pe care Opozitia le va depune".

"Se joaca la rupere, iar victime cad cei care nu intra in jocul celor trei decidenti: Crin Antonescu, Victor Ponta si Dan Voiculescu", sustine Elena Udrea pe blog.

Aceasta observa ca daca pana nu demult USL poza intr-un monolit care se lupta cu "tirania" presedintelui, Victor Ponta rupand scrisoarea de la Traian Basescu "in modul cel mai cabotin cu putinta, in prezent USL se dezintegreaza si dispare la umbra marilor si ilustrilor sai conducatori, stand pe un adevarat butoi de pulbere, care in curand va si exploda".

"Sunt curioasa cum va reactiona Crin Antonescu cand va auzi ca Andrei Chiliman il acuza de 'politicianism' si ca 'face politica numai la talk-show-urile de televiziune' si ii aminteste ca 'in politica au castig de cauza cei care joaca sah, nu poker!' :)", exclama presedintele PDL Bucuresti.

"Nu numai ca PSD, PNL si PC nu au un candidat pentru functia de primar general, trebuind sa apeleze la Sorin Oprescu, dar arata ca nu pot sa se inteleaga nici in ceea ce priveste candidaturile la sectoare", continua Elena Udrea postarea.

O constructie politica de tip Frankenstein

"Aceste scandaluri care se tin lant la nivelul USL arata de ce bucurestenii nu trebuie sa-si puna sperantele si increderea intr-o constructie politica de tip Frankenstein. Acesti oameni nu pot sa se inteleaga, sunt uniti doar de motivatii personale nicidecum de solutii pentru problemele cu care se confrunta cetatenii", subliniaza fostul ministru.

"Lupta dusa astazi in interiorul USL, care-l face pe Crin Antonescu sa-l destituie pe unul dintre liderii 'grei' ai PNL, arata faptul ca sondajele de opinie care ii prezinta pe cei din Opozitie ca invingatori reprezinta simple fumigene de presa menite sa ascunda adevarul: Opozitia se prabuseste, pierzandu-si, din cauza problemelor interne, mare parte a capitalului de incredere", conchide Udrea.

Anca Boagiu: Ma astept ca multi membri ai PNL sa abandoneze

Si Anca Boagiu este de parere ca Crin Antonescu isi demoleaza cu voie partidul, nefacand decat sa fie pe plac PSD. Intrebata cum comenteaza inlocuirea lui Andrei Chiliman de la presedintia PNL Bucuresti, Boagiu a sustinut ca se asteapta ca multi membri ai formatiunii liberale sa abandoneze, in aceste zile, "barca partidului, gaurita de Crin Antonescu", conform Agerpres.

"Cand au construit un proiect cei de la PNL? Poate doar atunci cand, alaturi de noi, am constituit Alianta D.A. Ce vad eu: un alt lider politic nervos al USL, de data aceasta Crin Antonescu, care isi demoleaza partidul pentru a-i face pe plac PSD-ului.

Practic, PNL a incetat sa mai existe din momentul in care a facut pactul cu PSD si PC. Crin Antonescu a vandut partidul pentru susurul mediatic al unui trust de presa si pentru cateva functii primite intr-un conglomerat socialist. (...) Ma astept ca multi membri ai PNL sa abandoneze, in aceste zile, barca partidului, gaurita de Crin Antonescu", a afirmat Anca Boagiu.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#Elena Udrea Adrian Chiliman, #Elena Udrea USL prabuseste, #Elena Udrea Crin Antonescu , #PDL