Elena Udrea: Sunt prioritatea absoluta a USL

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 17:362976 citiri
Elena Udrea: Sunt prioritatea absoluta a USL

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, se simte prioritatea USL, intrucat este prima acuzata si atacata de actuala Putere si televiziunile apropiate acesteia.

"Se pare ca pentru unii nu exista decat Elena Udrea. Fara a vrea sa impart cu colegii mei statutul de prioritate absoluta a USL si a presei obediente acesteia, le reamintesc celor ce imi pronunta numele mai des decat beau apa, dar si celor de buna credinta care poate au uitat, ca am condus MDRT intre 22 decembrie 2009-07 februarie 2012.

Deci nu eu eram ministru la Dezvoltare Regionala nici in noiembrie 2009 nici in 27 aprilie si 5 mai 2012! Apropo de acuzatiile, altfel si pe fond nejustificate, de la Antenele lui Voiculescu, dar si de subiectele lansate de noul ministru zilele trecute", a scris Elena Udrea pe Facebook.

In ultimul timp, fostul ministru al Dezvoltarii a fost tinta mai multor atacuri, in special din partea celui care ocupa acum acest post, Eduard Hellvig, care spusese ca va ordona mai multe anchete in legatura cu contractele semnate de Udrea.

L.L.