Elena Udrea, satirizata de Raluca Turcan: "Kill Bill da Plescoi" cu sabia insangerata in mana (Foto)

Joi, 05 Februarie 2015, ora 11:11
12263 citiri
Elena Udrea, satirizata de Raluca Turcan: "Kill Bill da Plescoi" cu sabia insangerata in mana (Foto)
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Deputatul Raluca Turcan a revenit, joi dimineata, cu un nou atac la adresa Elenei Udrea, care a facut in ultimele zile numeroase acuzatii legate de oameni politici si jurnalisti.

Despre Raluca Turcan si sotul ei, fostul consilier prezidential Valeriu Turcan, Udrea a spus ca cei doi au fost sprijiniti financiar in campanii de Dorin Cocos.

Joi, deputatul a postat o imagine satirica la adresa Elenei Udrea, in care aceasta poarta un costum galben si tine in mana o sabie insangerata. "Kill Bill da Plescoi poate fi un veritabil Kill Bill al politicii romanesti", este mesajul care insoteste imaginea cu Udrea pe post de personaj din celebrul film.

Foto: Facebook/Raluca Turcan

Totodata, Raluca Turcan a tinut sa clarifice ca nu a luat nici un leu de la fostul sot al Elenei Udrea si ca acesta nu a finantat niciodata campaniile electorale in care a fost implicata.

Cum se apara

"Clarificare. Am urmarit toate comentariile pentru ca ma intereseaza perceptia oamenilor asupra acestei mizerii generalizate declansata de Udrea. Am realizat ca trebuie sa fiu mult mai transanta:

Nu am luat niciodata un leu pentru mine sau familia mea de la Dorin Cocos.

Nu am avut niciodata finantare in campaniile electorale de la Dorin Cocos.

Kill Bill este un film celebru in care personajul principal ii omoara pe toti, oameni nevinovati, parteneri, adversari si, in final, chiar si pe mentorul lui", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

De asemenea, ea a subliniat ca toata viata a incercat sa faca lucrurile asa cum trebuie, spunand ca este o prostie sa incerci sa ii convingi pe oameni ca toti politicienii sunt la fel.

"Toata viata, de cand am pasit in scoala pana in politica, m-am straduit sa fac lucrurile corect, profesionist si cu multa carte. Daca altii si-au construit cariera altfel, e problema lor.

Incercarea de a-i convinge pe oameni ca toti politicienii sunt la fel e o prostie. Unii au invatat si s-au pregatit, altii probabil ca si-au cumparat locurile. Nu e treaba mea, si voi continua sa-mi construiesc cariera politica asa cum am facut-o si pana acum. Cu seriozitate, decenta si profesionalism. Pur si simplu, nu toti pot fi cumparati pe lumea aceasta", a mai notat parlamentarul.

Udrea acuza, familia Turcan reactioneaza

Comentariile Ralucai Turcan vin dupa ce Elena Udrea a afirmat ca ea si sotul ei au fost sprijiniti financiar in campanii de Dorin Cocos.

"Dl Turcan si sotia lui foarte mult timp au fost sprijiniti in campanii de Dorin Cocos", a spus Elena Udrea, miercuri seara, la TVR 1.

Initial, Raluca Turcan a reactionat spunand ca "Elena Udrea arunca noroi incercand sa ii murdareasca pe toti cei care nu au avut-o pe ea drept icoana", insa nu a negat ca ar fi luat bani de la Dorin Cocos.

Familia Turcan, reactie dupa ce Elena Udrea a sustinut ca Dorin Cocos le-a finantat campania

Si fostul consilier Valeriu Turcan a intevenit precizand ca se indoieste ca Dorin Cocos a dat bani pentru campania sotiei lui.

DNA a formulat miercuri trei cereri de arestare pe numele Elenei Udrea, acuzata de fapte de coruptie, cum ar fi luare de mita, trafic de influenta sau fals in declaratii, in trei cauze, respectiv Gala Bute, Microsoft si e-Romania.

Fostul ministru al Turismului a anuntat, miercuri, dupa ce DNA a cerut aviz pentru arestarea sa, ca va face o declaratie in Parlament, in care va face dezvaluiri despre politicieni, dar si despre oameni din presa.

Udrea: Tot mai am cateva zile pana la arest sa spun tot ce stiu - vezi despre cine va face dezvaluiri

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Raluca Turcan Udrea, #Raluca Turcan Udrea Kill Bill, #Raluca Turcan Udrea scandal , #DNA