Elena Udrea despre primele intalniri, porecle si pedepsele din copilarie

Sambata, 17 August 2013, ora 11:03
3732 citiri
Elena Udrea despre primele intalniri, porecle si pedepsele din copilarie
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a vorbit, sambata, inainte de Colegiul Director al PDL, despre poreclele din copilarie, pedepsele aplicate de parinti, dar si despre momentul in care a avut voie sa iasa la intalniri cu baietii.

"Nu m-am sfatuit cu mama cu iesirile cu baietii. Pana nu am terminat liceul si am plecat de acasa de la Buzau nici nu a existat posibilitatea sa am intalniri cu baieti. Comunitatea avea alte standarde atunci", a marturisit Elena Udrea la Romania TV.

Intrebata despre parerea mamei sale vizavi de divortul de Dorin Cocos, deputatul PDL a precizat ca nu au existat comentarii pe aceasta tema.

Desi noi o cunoastem drept Elena Udrea, in copilarie toata lumea ii spunea Gabita, pentru ca o cheama si Gabriela.

"Toata lumea imi spunea Gabita sau Pusa. Tata, Dumnezeu sa-l ierte, imi zicea Pusa. Abia in liceu mi s-a spus Elena", a adaugat ea.

Cum era pedepsita Elena Udrea

Daca copiii din ziua de astazi raman fara telefoane mobile sau li se interzice accesul la computer, Elena Udrea era pedepsita mai mult moral, in prima fata.

"Nu mi se lua iPadul sau telefonul mobil, ca nu aveam. Era suficient sa stim ca s-au suparat parintii si stiam ca primim mai putine lucruri de Dragaica, cand se cumparau haine noi si lucruri pentru scoala", a precizat Udrea, care a adaugat ca era un copil cuminte si ca nu avea voie sa faca ceea nu ce se considera obisnuit la nivelul comunitatii.

Elena Udrea a vorbit si despre mama sa, Maria, cea care si-a sarbatorit onomastica in Maramures, in urma cu cateva zile.

Elena Udrea, clip inedit - danseaza pe muzica populara (Video)

"Ii place foarte mult sa mearga cu mine si sa vada ca sunt intre oameni. La televizor, cand vede comentarii negative, toate i se par nedrepte, ca oricarei mame. Sufera foarte mult din cauza aceasta, dar daca este cu mine si vede ca reactiile oamenilor sunt bune, trece mult mai usor peste ceea ce vede la televizor", a comentat deputatul.

Fostul ministru si-a amintit si de perioada din copilarie, cand mama sa o invata cantece.

"Uitati ca nu a fost in zadar. Stiu cam toate cantecele populare romanesti, stiu cam toate dansurile populare romanesti. Acum am invatat si dansurile morosanesti. Tot ce am invatat in copilarie imi foloseste astazi. Eu sunt o mare iubitoare a traditiilor romanesti", a mai spus Udrea.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#Elena Udrea intalniri baieti, #Elena Udrea porecle, #Elena Udrea porecla, #Elena Udrea copilarie , #PDL