Elena Udrea, despre ipocrizia PNL si... cum e la racoare

Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 21:35 5485 citiri
Foto: Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea sustine ca PNL da dovada de ipocrizie atunci cand anunta greva japoneza pentru adoptarea Legii votului prin corespondenta, din moment ce exista deja un proiect depus in parlament pe care liberalii il tot resping, cot la cot cu PSD.

"Cata ipocrizie la PNL! Anunta ca face doua luni de greva japoneza pentru ca PSD nu doreste sa adopte Legea votului prin corespondenta!

Serios??? In realitate, exista un proiect bun al votului prin corespondenta depus de PMP in Parlament inca din 2013 si respins de doua ori de PNL, de fiecare data alaturi de PSD. O data in februarie 2014, cand cele doua partide erau USL si au votat impotriva si, a doua oara in decembrie 2014 cand si liberalii si social democratii s-au opus acestei legi", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Udrea il avertizeaza pe Iohannis ca metroul din Bucuresti se va umple de refugiati

Deputatul PMP sustine ca PSD si PNL ar fi trebuit sa ramana impreuna in USL, din moment ce au aceeasi agenda.

"Asa ca, scutiti-ne de demagogie si penibil! Nu este nicio diferenta intre PNL si PSD si, cel mai onest era sa ramana impreuna asa cum au fost, in USL", a spus Udrea.

Intrebata de un comentator rautacios "Cum e la racoare?", Elena Udrea a dat imediat o replica taioasa.

"Rau. In principiu sa va doriti sa nu ajungeti acolo, nici dvs. nici vreun prieten, ceea ce nu este total imposibil. Mai vorbim...", a raspuns Udrea pe Facebook.

Elena Udrea: Nu ma tem de inchisoare, mi se spune ca sunt tinta in continuare

Cata ipocrizie la PNL! Anunta ca face doua luni de greva japoneza pentru ca PSD nu doreste sa adopte Legea votului prin...Posted by Elena Udrea on Sunday, October 4, 2015

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News