Elena Udrea: De ce-a apelat Ponta la MAI? De ce nu la FBI sau CIA?

Duminica, 27 Mai 2012, ora 19:21
4440 citiri
Elena Udrea: De ce-a apelat Ponta la MAI? De ce nu la FBI sau CIA?

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, se declara nedumerita de initiativa premierul Victor Ponta de a apela la MAI pentru a investiga presupusele nereguli de la institutia pe care a condus-o. Udrea considera ca este o actiune motivata electoral si il pofteste pe Ponta sa verifice alocarile de fonduri pe criterii politice din timpul guvernului Tariceanu.

"Iau declaratiile actualului ministru al Dezvoltarii Regionale ca declaratii de campanie electorala. Guvernul Ponta este in campanie electorala pentru USL. Deci, nu pot trata cu seriozitate ce spune", scrie Elena Udrea pe blog.

Udrea continua spunand ca este evident ca premierul nu intelege obiectul activitatii MDRT: "Chiar daca platile la care face referire sunt facute in aprilie-mai, cand eu nu mai eram ministru, tot arata ca nu este familiarizat cu activitatea institutiei, care asta inseamna: finantari de proiecte ale autoritatilor publice locale".

Sefa PDL Bucuresti continua indemnandu-l pe Ponta sa verifice fondurile alocate in timpul guvernului Tariceanu. "Daca vrea cu adevarat sa afle despre alocari de fonduri pe criterii politice, trebuie sa verifice activitatea ministerului in perioada Guvernului Tariceanu, care a cheltuit miliarde de euro in scop politic si electoral. In mandatul meu, a fost prima data si prima institutie cand si unde s-au introdus criterii obiective, transparente, de finantare a proiectelor", scrie aceasta.

In fine, Udrea nu-si explica de ce premierul a cerut ajutorul MAI pentru verificarea activitatii MDRT, si considera ca in urma investigatiei va fi felicitata pentru rezultatele obtinute.

"Pun tot pe seama lipsei de experienta ministeriala si declaratia traznita cum ca a solicitat ajutorul MAI! :) De ce nu FBI sau CIA? In orice situatie, astept ca, in urma verificarilor pe care le va face, USL sa imi multumeasca public pentru activitatea in fruntea MDRT.

Mai mult, ii doresc actualului ministru si oricui ar mai veni sa aiba macar 10% din rezultatele pe care le-am avut eu. Pana atunci, vad ca acesta taie panglici la proiectele mele, cele pe care declara ca le suspecteaza ca au fost realizate pe criterii politice".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Elena Udrea fonduri MDRT Ponta, #Elena Udrea Ponta ancheta MDRT , #ministrul Dezvoltarii si Turismului