Elena Udrea: Cristian Diaconescu a dovedit maturitate politica

Joi, 28 August 2014, ora 19:38 2567 citiri
Foto: Informatia Zilei

Elena Udrea a declarat, joi, ca gestul lui Cristian Diaconescu de a renunta la candidatura pentru Presedintia Romaniei dovedeste maturitate politica.

Cristian Diaconescu renunta la candidatura la prezidentiale si o sprijina pe Udrea (Video)

"Cristian Diaconescu m-a cautat si ne-am intalnit inainte de conferinta. (conferinta de presa sustinuta de cei doi - n.red.). Am convenit sa mergem impreuna mai departe pentru aceasta candidatura a mea. Este normal ca doi oameni care au plecat din acelasi proiect sa gaseasca argumentele sa se aseze la aceeasi masa si apoi sa plece impreuna la drum.

Cred ca gestul lui dovedeste maturitate politica si multa forta pentru ca s-a aliat cu o femeie, a deveit partener cu un candidat femeie in aceasta competitie", a spus Elena Udrea, la Romania Tv.

Totodata, ea a precizat ca Partidul Miscarea Populara (PMP) a strans, pana luni, 50.000 de semnaturi pentru candidatura sa la presedintie.

Cristian Diaconescu a anuntat, joi, ca renunta la candidatura independenta la prezidentiale si o va sprijini pe Elena Udrea, candidatul PMP la functia de presedinte al Romaniei, in campania electorala.

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta impreuna cu Elena Udrea, ca situatia interna "extrem de complicata" si situatia internationala impun o "atitudine solidara".

"Consider ca proiectul presedintelui Traian Basescu in legatura cu modul in care statul roman sprijinit pe institutii puternice poate deveni un stat modern, trebuie incurajat si sprijinit atat de Fundatie, cat si de PMP", a mai explicat Cristian Diaconescu, apreciind ca era o "aventura" ideea de a imparti electoratul presedintelui.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News