Elena Udrea, capetenie de corsari (Opinii)

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 12:01
5381 citiri
Elena Udrea, capetenie de corsari (Opinii)

A pozat Elena Udrea. Unde, fa, se intrebau mamaicile in fata la economat, in Playboy? Nu, madam, intr-o revista cu nume interzis, dar imbracata. Aa, acolo unde-s dudui de omenie? Bingo! Si ce zice? Ca sa il imbracam pe Traian Basescu in fusta si sa-i luam 3.000 de perechi de pantofi, cum avea Imelda Marcos.

Sau macar lui Boc, desi la copii nu se vand sandale cu toc. Hai ca esti rea, si ce mai zice? Ca esti misogina. Eu nu, numai de barbati!

... Stie doamna Udrea ca o ia din nou patria la scarmanat, pe sectiuni - barbatii ca n-au acces, tovarasele lor de viata deoarece nu au timp sa se epileze si ele, pentru ca citesc "Critica Ratiunii Pure" in original, varianta pentru femei, dar parca-i pasa?

Experimenteaza o noua forma de putere, aceea care survine in momentul cand toata lumea iti spune sa te culci, dar tu torni pe gat al unspelea metru de tequila si nu-ti tremura genunchii niciun milimetru.

Ce, daca a pozat in Margaret Thatcher inseamna ca este chiar ea? E doar o pantera, adica are blanita lucioasa fara sa fie pufoasa, lenesa. Elastica, numai muschi si vinisoare, cu nas de animal de prada. Femeia moderna, femeia-fanfara, vorba Stelei Popescu.

Nici doamna Udrea nu mai stie cum o cheama, de asta a mixat diverse tipuri de personalitati feminine cu un singur numitor comun, acela de a fi cochete. Personal, pe mine m-ar fi interesat sa-i propuna cineva sa le intrupeze pe Ana Pauker si Lina Ciobanu, si nu o spun la modul demolator. Ar fi fost mai socant, dar nu cu aceeasi probabilitate ca presa straina sa o promoveze din nou. Ca, pana la urma, de ce sa nu fie ministrul Turismului un soi de mascota sexy?

Unora le poate parea o frivolitate inoportuna sa apari in fara unei natiuni cu foamea in gat sub forma de simbol feminin al puterii, simbol de lux, dar nu ma inscriu printre ei. Le respect optiunile, dar nu cred ca privind mereu in miezul durerii ar trebui sa umblam rupti in fund.

Totodata, nu cred ca Elena Udrea chiar isi imagineaza ca ar putea deveni vreodata presedinte, dar ii place sa se joace cu nervii celor fac spume la auzul unui asemenea scenariu. O alta demonstratie de putere, care constituie totodata o strachina in care criticii ei calca cu gratie.

Si-a invatat lectia bine de la Traian Basescu: cand nu poti sa-i convingi, ajuta-i sa le crape anevrismul, vor fi satisfacuti ca n-au trait degeaba. Tampi, dar fericiti. Ei bine, n-am pus botul.

Nu iau in serios asemenea variante, ma sperie mai degraba anunturi de genul "atentie, caine bun". Despre Elena Udrea stiu tot ce ma intereseaza. Nu ma astept sa rezolve in minte integrale de suprafata de speta a doua, as fi socat doar sa constat ca i s-a dus firul la ciorap.

Nu ma calca pe nervi, ca-i prea faina. Sunt tentat uneori sa cred ca locul ei este la o spalatorie de masini, insa intr-o lume cu ochiul vanat, piratii nu reprezinta decat o parte din arhitectura. Iar doamna Udrea e seful corsarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea pictorial TABU, #Elena Udrea Madonna , #ministrul Dezvoltarii si Turismului