Elena Udrea atrage fetele frumoase spre PD-L

Duminica, 19 Septembrie 2010, ora 11:27 4971 citiri
Foto: Facebook

Tot mai multe femei frumoase se gandesc sa intre in politica, urmand modelele de succes ale Elenei Udrea sau Elena Basescu.

Bianca Jurca este o tanara din Banat care, la 25 de ani, isi propune sa lase podiumul de moda pentru a intra in administratie. Membra a PD-L Timis, Bianca s-a alaturat mamei ei si a pus umarul la ultimele campanii electorale ale partidului, iar acum este consilier al unei directii deconcentrate conduse de mama sa, informeaza Realitatea TV.

Desi pe site-ul sau Bianca se autoproclama secretara deputatului Valeriu Tabara, proaspat ministru al Agriculturii, informatia nu se confirma in realitate.

Tanara afirma ca a intrat in politica la varsta de 18 ani si ca ii place foarte mult, visand sa ajunga intr-o zi ministrul Turismului, dupa modelul colegei sale de partid Elena Udrea.

Bianca Jurca a obtinut doar locul 3 la Miss Romania 2008, spre deosebire de Roberta Anastase, tot din PD-L, actualul presedinte al Camerei Deputatilor, care a castigat coroana de Miss Romania in 1994 sau de posesoarea titlului de Miss Romania din 2002, Cleopatra Popescu, care, dupa ce a absolvit Dreptul a ajuns consiliera actualului ministru al Economiei, Ion Ariton.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News