Elena Udrea anunta cand revine Traian Basescu in politica

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 10:29
4892 citiri
Elena Udrea anunta cand revine Traian Basescu in politica
Foto: B1 TV

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat miercuri seara ca fostul presedinte Traian Basescu va reveni in viata politica, atunci cand va veni momentul.

"Traian Basescu va alege sa se reimplice in viata politica atunci cand va considera ca este momentul. PMP si Traian Basescu vor ramane in acest parteneriat. Pe de o parte, PMP este creatia presedintelui. Pe de alta parte, noi ne-am asumat sa ducem mai departe toata viziunea lui Traian Basescu", a spus Udrea, intr-o emisiune la postul B1 TV.

Pe de alta parte, aceasta a afirmat ca mentionarea ei in diverse dosare DNA, precum Microsoft sau Bica, face parte dintr-o strategie de demolare a imaginii fostului presedinte de luptator impotriva coruptiei.

Udrea: Imi asum relatia cu Alina Bica si casatoria cu Dorin Cocos. Sunt dispusa sa raspund la DNA

"Situatia in legatura cu mine nu este intamplatoare. Are legatura cu cei zece ani de mandat al lui Traian Basescu. Se doreste demolarea perceptiei ca Traian Basescu a sprijinit statul de drept si se doreste construirea perceptiei ca regimul lui Traian Basescu a fost unul corupt. Nimeni nu poate sa conteste rolul urias pe care l-a avut Traian Basescu", a explicat liderul PMP.

Totodata, Elena Udrea a sustinut ca nici ea si nici Traian Basescu nu vor candida la presedintia PMP, la viitorul congres.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a declarat ca PMP continua sa beneficieze de experienta fostului presedinte al Romaniei, chiar daca nu s-a inscris deocamdata in partid.

"Este un moment sensibil si, de aceea, luni am decis sa mutam congresul partidului din a doua jumatate a lunii martie in prima jumatate a lunii februarie, pentru a alege o conducere legitima cu un program politic. (...)

Ce se intampla in PMP: S-a despartit Traian Basescu de PMP? De ce a pierdut Elena Udrea? Interviu

Vreau sa avem un parteneriat cu presedintele, domnia sa decide termenii acestui parteneriat, modelul in care se implica, noi ca partid trebuie sa meritam increderea domniei sale. Modul in care se implica poate nu este atat de important. Ceea ce conteaza este experienta pe catre domnia sa o are si care trebuie valorificata in perioada urmatoare", ne-a declarat europarlamentarul PMP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Udrea Basescu PMP, #Udrea Basescu revine politica, #Udrea Basescu presedinte PMP , #Traian Basescu