Elena Udrea a pierdut definitiv procesul cu Olguta Vasilescu

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 14:073387 citiri
Elena Udrea a pierdut definitiv procesul cu Olguta Vasilescu
Foto: Realitatea TV

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a pierdut definitiv procesul deschis in 2010 impotriva senatorului PSD, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a respins recursul impotriva deciziei din noiembrie 2010 a Judecatoriei Sectorului 5.

Elena Udrea a atacat cu recurs decizia judecatoriei care i-a respins cererea de a o obliga pe Olguta Vasilescu sa-i plateasca daune pentru afirmatiile legate de arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon.

Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva.

Elena Udrea a anuntat, in luna martie 2010, ca a dat-o in judecata pe Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, din cauza afirmatiilor acesteia ca ministrul Dezvoltarii si Turismului ar avea legatura cu arestarea lui Antonie Solomon, si a cerut daune de 100.000 de lei, suma care ar merge la o fundatie pentru drepturile ziaristilor.

Udrea spunea ca mai multe publicatii au preluat afirmatia senatoarei ca ar avea legatura cu arestarea lui Antonie Solomon, in ciuda faptului ca aceasta nu a putut proba acuzatiile.

Elena Udrea o da in judecata pe Olguta Vasilescu si-i cere 100.000 de lei

Udrea a cerut instantei sa o oblige pe senatoare sa plateasca despagubiri civile de 100.000 de lei, pentru prejudiciul moral pe care aceasta i l-a adus, si a cerut totodata ca ea sa publice pe propria cheltuiala, in trei ziare cu acoperire nationala, hotararea judecatoreasca pronuntata.

Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat in luna martie ca Antonie Solomon ar fi fost retinut de procurorii DNA dupa ce ar fi scos de pe piata din Craiova firma de constructii a Elenei Udrea. Udrea a negat ca ar avea o firma de constructii si a anuntat ca o va da in judecata pe Vasilescu.