Elena Udrea a facut sarmale si salata de boeuf (Galerie foto)

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 15:084301 citiri
Elena Udrea a facut sarmale si salata de boeuf (Galerie foto)
Foto: pagina de Facebook a Elenei Udrea

Inainte de a se indrepta spre Sinaia, unde a spus ca-si va petrece Craciunul, Elena Udrea a acceptat provocarea postului de televiziune Acasa si a intrat in rolul gospodinei care face pregatirile pentru ziua de Craciun, alaturi de realizatoarea Roxana Ciuhulescu.

"Am facut sarmale si salata de boeuf, am aranjat masa si am impodobit bradul. Ba chiar i-am asteptat pe colindatori cu covrigi si mere", scrie Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, pe pagina sa de Facebook.

Precizand ca i-a facut placere sa-si puna sortul de bucatarie si sa infasoare sarmale, Elena Udrea mai scrie ca a "fost o zi mai deosebita pentru mine, dar una in care am fost in permanenta cu zambetul pe buze. Se vede, cred, si din poze ca a fost o zi extrem de reusita".

Emisiunea va fi difuzata pe Acasa TV, in Ajunul Craciunului, de la 16.30.

Dupa ce a facut sarmalele si salata de boeuf, Udrea si-a indreptat atentia asupra bradului, pe care l-a impodobit, impreuna cu Roxana Ciuhulescu.

Pentru colindatori, ministrul s-a schimbat de rochia neagra cu paiete pe umeri cu care a trebaluit prin bucatarie si s-a imbracat intr-una din voal rosu, culoare specifica Sarbatorilor de iarna.