Diana Tusa: Sa faci cozonaci sau sarmale e definitoriu pentru femeia din politica?

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 21:143074 citiri
Diana Tusa: Sa faci cozonaci sau sarmale e definitoriu pentru femeia din politica?
Foto: Facebook

Deputatul PNL Diana Tusa nu este prea incantata de "defilarea" femeilor politician care fac sarmale sau cozonaci, prin fata camerelor de luat vederi, in perioada Sarbatorilor.

"Nu stiu celelalte femei implicate in politica ce gandesc despre subiect, insa pe mine ma enerveaza la culme faptul ca ori de cate ori se vorbeste despre femeia din politica automat se cupleaza imaginea cozonacilor si a sarmalelor", scrie Diana Tusa, pe blogul sau, la doua zile dupa ce Elena Udrea a gatit sarmale, intr-o emisiune la Acasa TV.

"Sa faci cozonaci sau sarmale e definitoriu pentru femeia din politica? Acesta este esentialul? Eu cred ca nu. Eu cred ca altceva defineste femeia in politica, in niciun caz prestatia la cratita. (...) De fiecare Craciun sau Paste a devenit o traditie defilarea obligatorie la TV prin bucatarie. Machiate mai mult sau mai putin, cu sort sau fara, cu o manichiura impecabila, pe cuvant, e chiar penibil!", mai scrie liberala.

Elena Udrea a facut sarmale si salata de boeuf (Galerie foto)

"Oare toate celelalte calitati (perseverenta, responsabilitate, corectitudine, seriozitate, exigenta, intr-un cuvant, constiinciozitate) sa se fi pierdut in detrimentul acestui cliseu numit 'a sta la cratita'?", se intreaba Diana Tusa.

M.M.