Deputatul Florin Secara a trecut de la PMP la UNPR

Marti, 26 August 2014, ora 11:32
3494 citiri
Deputatul Florin Secara a trecut de la PMP la UNPR
Foto:ziaruldevrancea.ro

Deputatul Florin Secara, ales pe listele PDL si trecut apoi la PMP, s-a inscris in UNPR, urmand sa isi desfasoare activitatea in grupul PSD de la Camera Deputatilor.

Anuntul a fost facut printr-un comunicat remis presei, marti, de UNPR.

"M-am alaturat celor 50 de parlamentari UNPR dupa ce am evaluat cu atentie ultimele evolutii politice si echipa de partid careia m-am alaturat. Este un partid in care am gasit mai multe personalitati care au avut cariere profesionale similare cu a mea, adica fosti ofiteri, cu care impartasesc un sistem comun de valori. Alegerea pe care am facut-o imi permite sa reprezint cu onoare si eficienta interesele cetatenilor care m-au trimis in Parlament si pe cele nationale", a declarat Florin Secara pentru stiripesurse.ro.

La alegerile din 2012, Florin Secara a fost ales deputat pe lista PDL in circumscriptia electorala nr.41 Vrancea, colegiul uninominal nr.6. Ulterior el s-a alaturat PMP, partid in care a fost membru timp de 6 luni.

La inceputul lunii august, el a decis sa demisioneze din partidul condus de Elena Udrea.

Inca o demisie din PMP - un deputat a parasit partidul

Florin Secara este membru al comisiei pentru Aparare si secretar al comisiei comune de control SIE. El a absolvit Institutul Militar Panait Donici din Ramnicu Valcea, dar si Facultatea de Transporturi din cadrul Politehnicii Bucuresti.

Secara se alatura astfel altor membri PMP care au decis sa paraseasca partidul, printre care deputatul Aurel Nicolae, trecut tot la UNPR, deputatul Florin Gheorghe sau Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara.

Demisie din PMP: S-au inradacinat obiceiurile pentru care am parasit PDL

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#deputat Florin Secara UNPR, #deputat demisie PMP UNPR, #Florin Secara inscris UNPR , #Partidul Miscarea Populara